2777
2789
عنوان

وای بیایید کمک

100 بازدید | 19 پست

من چم شده یهو لرزم میگیره سردم میشه وقتی لرزم میگیره سینه هامم درد میگیره نوکشون😭😭😭😭

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باردار شاید باشی 

شایدم کم خونی

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

شاید حساسیت به چیزی داری

من وقتی انگور یا خربزه میخورم اینجوری میشم آبریزش بینی هم میگیرم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
باردار شاید باشی  شایدم کم خونی

اخه آزمایش دادم کم خون نبودم دوماه هم دادم کم خون بودم نشون میداد😞

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
سلام عزیزم باردار نیستی؟ اقدام داشتین این ماه؟

اره داشتم ولی مگه نمیگن باردارا گرمشون میشه؟چرا من سردم میشه 

اخه آزمایش دادم کم خون نبودم دوماه هم دادم کم خون بودم نشون میداد😞

تست بارداری بده احتمال داره باردار باشی عزیزم

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍