2777
2789
عنوان

گروه خونی

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم والا اخه نمیشه که کلا مرزهای علم جابجا شد    

فک کنم باید بریم یه آزمایش مجدد ولی تو کارت پایان خدمت و محل کار و.... همین ثبت شده
مگر این که بیمارستان برای جوجو دقت نکرده باشه و یه کاری دستمون داده باشه😁

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
😂😂😂بخدا اصلا خودمم تو شوکم😂

فک کن فامیلا اینم بفهمن
دیگه نوره علی نوره
😬😅😅😅

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
فک کنم باید بریم یه آزمایش مجدد ولی تو کارت پایان خدمت و محل کار و.... همین ثبت شده مگر این که ...

شایدم برا نی نی رو اشتباه گرفتن ازین اشتباها پیش میاد به هر حال 

شایدم برا نی نی رو اشتباه گرفتن ازین اشتباها پیش میاد به هر حال 

ممنون عزیزم

خدایی من دیگه کاملاً تخریب شدم😁

😂😂😂از دیروزه من همینم

خودتو درگیر نکن
خطای آزمایشگاهی خیلی بالاست
من انقدر تجربه این خطاها رو داشتم و تا مرز سکته رفتم که نگو