2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن وقته زایمان کردین ؟؟ یعنی روحیشو ندارین درسته؟

اره اصلا برام مهم نیس رفتم بیرون چطور برم چ جوری منو میبینن اصلا مهم نیس 

۳سال پیش دخترمو که زایمان کردم اینطوری شدم پارسال هم پسرم بدنیا اومد اما دارم قرص میخورم باز یکم بهترم

یا حسین(ع)❤️❤️❤️
اره اصلا برام مهم نیس رفتم بیرون چطور برم چ جوری منو میبینن اصلا مهم نیس  ۳سال پیش دخترمو که ز ...

من که اعتماد به نفسمو از دست دادم . مثلا می‌خوام به خودم برسم میگم ولش کن بنظرتون مال منم افسردگیع؟

من که اعتماد به نفسمو از دست دادم . مثلا می‌خوام به خودم برسم میگم ولش کن بنظرتون مال منم افسردگیع؟

اره حتما برو دکتر چون بعد شدت پیدا میکنه واقعا غیر قابل تحمل میشه

یا حسین(ع)❤️❤️❤️
دخترم نگفت 😜 دکترم گفت اره چندتا دکتر رفتم گفتن افسردگیه بعد زایمان که هی شدت پیدا کرده

ببخشید اشتباه تایپ بود 😍 وای من خیلی میترسم چکار کنم نکنه تا آخر همینجوری بی روحیه بمونم ،،،

ببخشید اشتباه تایپ بود 😍 وای من خیلی میترسم چکار کنم نکنه تا آخر همینجوری بی روحیه بمونم ،،،

خواهش😍

ن نترس باید شروع کنی به درمان بهتر میشی باید خودتم کمک کنی کارهایی که بهت انگیزه میده رو انجام بدی

یا حسین(ع)❤️❤️❤️