2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چن وقته زایمان کردین ؟؟ یعنی روحیشو ندارین درسته؟

اره اصلا برام مهم نیس رفتم بیرون چطور برم چ جوری منو میبینن اصلا مهم نیس 

۳سال پیش دخترمو که زایمان کردم اینطوری شدم پارسال هم پسرم بدنیا اومد اما دارم قرص میخورم باز یکم بهترم

یا حسین(ع)❤️❤️❤️
اره اصلا برام مهم نیس رفتم بیرون چطور برم چ جوری منو میبینن اصلا مهم نیس  ۳سال پیش دخترمو که ز ...

افسردگیع نه ؟؟؟ بنظرتون خوب میشه ؟ دخترتون گفت افسردگیه؟

اره اصلا برام مهم نیس رفتم بیرون چطور برم چ جوری منو میبینن اصلا مهم نیس  ۳سال پیش دخترمو که ز ...

من که اعتماد به نفسمو از دست دادم . مثلا می‌خوام به خودم برسم میگم ولش کن بنظرتون مال منم افسردگیع؟

من که اعتماد به نفسمو از دست دادم . مثلا می‌خوام به خودم برسم میگم ولش کن بنظرتون مال منم افسردگیع؟

اره حتما برو دکتر چون بعد شدت پیدا میکنه واقعا غیر قابل تحمل میشه

یا حسین(ع)❤️❤️❤️
دخترم نگفت 😜 دکترم گفت اره چندتا دکتر رفتم گفتن افسردگیه بعد زایمان که هی شدت پیدا کرده

ببخشید اشتباه تایپ بود 😍 وای من خیلی میترسم چکار کنم نکنه تا آخر همینجوری بی روحیه بمونم ،،،

ببخشید اشتباه تایپ بود 😍 وای من خیلی میترسم چکار کنم نکنه تا آخر همینجوری بی روحیه بمونم ،،،

خواهش😍

ن نترس باید شروع کنی به درمان بهتر میشی باید خودتم کمک کنی کارهایی که بهت انگیزه میده رو انجام بدی

یا حسین(ع)❤️❤️❤️
2824
2823
2791
2779
2792