2777
2789

همممون میمیریم 

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه با همين وضع پيش بره براي ايران آينده خوبي متصور نميشم😔

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

من یه چیزی خوندم درمورد یه پیج رعتم توش خارجی بود بعد یه پست گذاشته بود درمورد کرونا و همه چی توش مشخص بود با نقاشی من گفتم خب همه میدونن کرونا هست تاریخ رو دیدم مال ۲۰۱۵ هست و همونجا برگام ریخت😨

به زندگی امیدوارم😊😇آره خلاصه...♡تیکر برای مانکن تر شدنمه👌🏻
من یه چیزی خوندم درمورد یه پیج رعتم توش خارجی بود بعد یه پست گذاشته بود درمورد کرونا و همه چی توش مش ...

بعد یه چیزی شنیدم میگن دنیا دست ایلومینیاتی ها هست....یه خواننده آمریکایی که آهنگ رو سال ۲۰۱۶ خونده و تو آهنگش دقیقا گفته سال ۲۰۲۰ کرونا میاد و خیلی هارو میکشه من چون مسلط انگلیسی هستم آهنگ رو گوش دادم و همون رو گفت

حتی میگن یه هیولا که ۴ تا سر داره زیر زمین خوابیده بود تا اینکه ما بیدارش کردیم حتی ویدئوش هم دیدم که یکی حفاری بزرگی کرده بود که سر هیولا بیرون بود

حتی تو همون پیج اولی سال ۲۰۲۰ به عالمه فیلم درمورد خوردن مار و حمله کردن اونا و ربات ها جای انسان هارو میگیرن مطمئنم اتفاق میفتن

نه دیگه ما به اونجاش نمیرسیم فقط دعا کن جنگ نشه 

به خدا مطمئنم میشه پیشبینیش صده هر چی گفته شده