2777
2789
عنوان

سرنوشت من...

217 بازدید | 6 پست

دعا میکنید به حاجتم برسم 🥺

من از بچگی دلم میخاست برم جاهایی ک مردم کمک میخان نیازمندن آگاهی ندارن هرطور ک شده هر کاری از دستم بر میاد براشون انجام بدم از خودم از دارایی هام مایه بزارم حتی جونمو

کسیو نقض نمیکنم ب کسی توهین نمیکنم اما برعکس خیلیا دلم نمیخاست ازایران برم با اینکه منم بخاطر شرایط نابسامان سختمه و در عذاب زندگی کردم اما دلم میخاست کمک کنم تا اونجایی ک از دستم بر میومد 

بالاخره راهشو پیدا کردم خیلی با خودم کلنجار رفتم من یه دخترم حساسیت جامعه واسم زیاده  اما میدونستم اگه سمتش نرم حسرتشو واس همیشه تو دلم میکارم ک هی بیش‌تر و بیشتر رشد میکنه 

با اینکه رفتم سمتش اما نمیدونم درست میشه یا ن 🥺🥺دعا میکنید ک خدا واسم بخاد و بتونم انجامش بدم🤲💗ممنون همگی اجرتون باخدا  

دعاگوی خاسته هاتون❤🤲

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعات کردم گلم ان شاالله موفق بشی لطفا توام دعا کن خدا حاجتمو امشب بده❤

انشالله 🤲

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
انشاءالله  ولی از کارای نیکت پیش کسی نگو

هیچکس نمیدونه🥺اگه خدا بهم نبخشه شاید نتونم هیج موقع دیک اونطور ک دلم میخاد اینکارو انجام بدم 🥺

هیچکس نمیدونه من چن وقته چطوری ب خدا التماس میکنم ک واس من بخاد 😔🤲

هیچکس نمیدونه🥺اگه خدا بهم نبخشه شاید نتونم هیج موقع دیک اونطور ک دلم میخاد اینکارو انجام بدم 🥺 هی ...

انشاءالله هرچی خیره برات رقم بخوره

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️
انشاءالله هرچی خیره برات رقم بخوره

ممنون عزیز انشالله