2777
2789
عنوان

سرنوشت من...

217 بازدید | 6 پست

دعا میکنید به حاجتم برسم 🥺

من از بچگی دلم میخاست برم جاهایی ک مردم کمک میخان نیازمندن آگاهی ندارن هرطور ک شده هر کاری از دستم بر میاد براشون انجام بدم از خودم از دارایی هام مایه بزارم حتی جونمو

کسیو نقض نمیکنم ب کسی توهین نمیکنم اما برعکس خیلیا دلم نمیخاست ازایران برم با اینکه منم بخاطر شرایط نابسامان سختمه و در عذاب زندگی کردم اما دلم میخاست کمک کنم تا اونجایی ک از دستم بر میومد 

بالاخره راهشو پیدا کردم خیلی با خودم کلنجار رفتم من یه دخترم حساسیت جامعه واسم زیاده  اما میدونستم اگه سمتش نرم حسرتشو واس همیشه تو دلم میکارم ک هی بیش‌تر و بیشتر رشد میکنه 

با اینکه رفتم سمتش اما نمیدونم درست میشه یا ن 🥺🥺دعا میکنید ک خدا واسم بخاد و بتونم انجامش بدم🤲💗ممنون همگی اجرتون باخدا  

دعاگوی خاسته هاتون❤🤲

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعات کردم گلم ان شاالله موفق بشی لطفا توام دعا کن خدا حاجتمو امشب بده❤

انشالله 🤲

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
انشاءالله  ولی از کارای نیکت پیش کسی نگو

هیچکس نمیدونه🥺اگه خدا بهم نبخشه شاید نتونم هیج موقع دیک اونطور ک دلم میخاد اینکارو انجام بدم 🥺

هیچکس نمیدونه من چن وقته چطوری ب خدا التماس میکنم ک واس من بخاد 😔🤲

هیچکس نمیدونه🥺اگه خدا بهم نبخشه شاید نتونم هیج موقع دیک اونطور ک دلم میخاد اینکارو انجام بدم 🥺 هی ...

انشاءالله هرچی خیره برات رقم بخوره

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️
انشاءالله هرچی خیره برات رقم بخوره

ممنون عزیز انشالله