2777
2789
عنوان

پدرم یکسال گذشت🖤

395 بازدید | 22 پست

هنوز به نبودنت عادت نکرده ام هنوز بوی تنت را از یاد نبرده ام هنوز نگاهت را به یاد دارم هنوز مهربانیت را حس میکنم بابا کجایی دلتنگتم خیلی زیاااد فردا یکسال است که نیستی یکسال است که درد نداری یکسال است که قرص هایت را نخورده ای آزمایش های سنگین و دردناک تمام شده یکسال است که نفست در هوای خانه نیست یکسال است یکساااال که  به اندازه 10سال گذشت.... دوستای عزیزم یک فاتحه بخونید برای تمام اموات روحشون شاد هر کی بخونه منم میخونم براش لایک کن که به اسمش بخونم...تشکر 🥺 🙏🖤

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لطفا از پدر نگو مگه می شه به نبودنش عادت کرد خدایی روز زمین پدر هست تمام زندگی دختر پدر هست تمام دارایی دختر پدر 😭😭😭😭😭

پدر من عزیز من چرا تنهایی سفر کردی بابا جان الان وقتش نبود جوان من  ارزو به دل من با دل پر حسرتت چی می کنه با پسری که دنیا نیومد چی می کنه بابا جان😭😭😭😭😭😭

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

خدا پدرت رو رحمت کنه 

برای منم دعا کنید پدرم بیست روزه از پیشم رفته 

دارم دیوونه میشم 

دق کردم به خدا . فقط از خدا میخوام زودتر قیامت بشه دنیا تموم بشه بابام رو ببینم 

بابای نازنینم ......

قلمت بشکند روزگار اگر ننویسی بر ما چه گذشت 🖤

لطفا از پدر نگو مگه می شه به نبودنش عادت کرد خدایی روز زمین پدر هست تمام زندگی دختر پدر هست تمام دار ...

شب و روزم فکر و ذکرم پدره. خدا رحمت کنه پدرتون پس شمام دردشو کشیدی... 😢😢💔

شب و روزم فکر و ذکرم پدره. خدا رحمت کنه پدرتون پس شمام دردشو کشیدی... 😢😢💔

امروز ۳۲ روز می شه که پدرم رفته پدرمن خدایی جون بود ۴۳ سالش بچه اش هنوز دنیا نیومد 😭😭😭😭😭😭😭

خدا پدرت رو رحمت کنه  برای منم دعا کنید پدرم بیست روزه از پیشم رفته  دارم دیوونه میشم&nb ...

چقدر حست را درک می کنم فقط دلم می خواد یا دنیا تموم بشه یا من بمیرم تا بابام را ببینم 

خدا پدرت رو رحمت کنه  برای منم دعا کنید پدرم بیست روزه از پیشم رفته  دارم دیوونه میشم&nb ...

آخی عزیزم پدرا جاشون بهشته خدا رحمتش کنه خیلی سخته اونم اوایلش حق داری خیلی درکت میکنم... بدترین حس دنیاست... خدا به دلت آرامش بده هر روز با خوابش دل خوش بشی حدااقل

آخی عزیزم پدرا جاشون بهشته خدا رحمتش کنه خیلی سخته اونم اوایلش حق داری خیلی درکت میکنم... بدترین حس ...

هر شب فقط به امید دیدنش میخوابم 

خدا به دختراییی که پدر از دست میدن باید یه جور دیگه صبر بده 

یه صبر عظیم بده....

قلمت بشکند روزگار اگر ننویسی بر ما چه گذشت 🖤