2777
2789
عنوان

دخترم ۱۳روزشه

108 بازدید | 8 پست

گاهی (یعنی اکثر اوقات) موقه تنفس و خصوصا موقه شیر خوردن عین جقجقه نفسش صدا میده.چن روز پیش بردمش دکتر.دکتر گفت سرما نخورده و این فقط ترشحاته.که بهش قطره بینی داد و گفت خوب میشه.اما من وقتی میبینم اینجوری نفسش صدا میده میترسم.ب نظرتون ببرمش ی دکتر دیگه یا طبیعیه نمیخواد

بچه منم اینطوری بود خوب شد انگار بینیش کیپ بود و سینه اش خس خس میکرد 

البته من تا چهل روز هیچ جا نرفتم و کسی هم پیشم نبوو

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه منم اینطوری بود خوب شد انگار بینیش کیپ بود و سینه اش خس خس میکرد  البته من تا چهل روز هیچ ...

اینحور نفس کشیدن واسه ریه بد نیست؟؟

شما چیکارمیکردی تا خوب نفس بکشه

احتمالا تو گلوش چیزی گیر کرده وقتی تو شکمت بوده  من بچم وقتی بدنیا اومد برش گردوندن زدن پشتش ک ...

دختر منم تا بدنیا اومده بود بیمارستانا گذاشته بود رو سرش هیچ جوریم اروم نمیشد بعد گفتن چیزای تو شکم مامانشا احتمالا خورده بردنش تخلیه کردن بچم آروم شد 

🚫درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫
اینحور نفس کشیدن واسه ریه بد نیست؟؟ شما چیکارمیکردی تا خوب نفس بکشه

نمیدونم عزیزم 

کار خاصی نکردم فقط شیر میدادم و بالشت هم استفاده نمیکردم 

شما با دکتر مشورت کنین نمیتونم چیزی بگم بالاخره بچه کوچیک و لطافت داره نمیتونم بگم حتما هر دو یکی هستن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم