2777
2789

من همسرم چند وقت پیش سونو داد دکتر گفت همانژیوم طحال داری اما گفت ایرادی نداره درمانم نمیخواد ...راستش ما هم بیخیال شدیم ...الان گفتی نگران شدم ..اخه دکتر همسرم گفت یچی مثل جوشه نیاز به دارو نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سال97متوجه شدم همانژیوم دارم گفتن مشکلی نیست اصلا نمیخواد نگران باشی منم کلا بیخیالش شدم چن روز پیش دوباره سونو دادم شده59،پنج شش برابر شده،سرچ کردم تو نت گفتن چهار پنج سانت به بالا رو عمل میکنن،من رفتم دکتر دوباره گفتن اصلا نمیخواد نگران باشی،شش ماه یه بار سونو بده اگه به ده سانت رسید باید عمل بشه،منم این چن روز خیلی استرس دارم نمیدونم کدومشو باور کنم

منم همانژیوم دارم چن تادکتر متخصصم رفتم همشون بهم گفتن ک اصلا نگران نباش یه عارضه ی مادر زادیه مثه ماه گرفتگی ک یه لک میفته روپوست ولی خطری نداره.‌‌منم دیگه پیگیرش نشدم...شما وقتی سرما میزنه به پهلو تون کبدتون دردمیگیره؟

کاربر قدیمی ام 😍😍😍
منم سال97متوجه شدم همانژیوم دارم گفتن مشکلی نیست اصلا نمیخواد نگران باشی منم کلا بیخیالش شدم چن روز ...

شما درد هم دارین ؟
یدونه همانژیوم دارین
منم دو سه تا دارم
تازه 9 ماهه که فهمیدم