2777
2789
عنوان

واکسن😣😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 18 پست
نمیدونم ممنون ازحرفات روش فکرمیکنم ولی هیچی تاثیرنداره کلااخلاقمه امفین استامینوفن خوبه براش؟

بیشتر فکر کن

این واکسن برای دختر من واکسن سنگینی بود ‌برای همه اینطور نیست.

استامینوفن پاراکید بگیر هر۶ساعت دوبرابر وزنش بهش به تعداد قطره بده مثلا۷کیلوست با قطره چکان۱۴قطره بده بهش...

محل تزریق رو آروم مالش بده تا ورم نکنه..‌

حواست به تب و استفراغش باشه... اسهالم بعضی بچه ها میگیرند.. دو روز حواست بهش جمع باشه. ان شاءالله به سلامت میگذرونه

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
بیشتر فکر کن این واکسن برای دختر من واکسن سنگینی بود ‌برای همه اینطور نیست. استامینوفن پاراکید بگی ...

واکسنوزدمیگم حوله سردبذارم تاصبح هی بذارم بردارم یاچندساعت کافیه؟.اون خانوم گفت سبکه واکسن پنجگانه بودپس خیلی اذیت میشه؟

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واکسنوزدمیگم حوله سردبذارم تاصبح هی بذارم بردارم یاچندساعت کافیه؟.اون خانوم گفت سبکه واکسن پنجگانه ب ...

مبارکش باشه.

نه حوله سرد برای چند ساعتی هست. دیگه کافیه

اکثرا خوب رد میکنن

اما یادمه بچه ی من خیلی اذیت شد.

بخاطر تب و استفراغ تنهاش نذار 

موقع آشپزی و غذا اینا تو اتاق نذار جلو چشمت باشه.

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
مبارکش باشه. نه حوله سرد برای چند ساعتی هست. دیگه کافیه اکثرا خوب رد میکنن اما یادمه بچه ی من خیل ...

ممنون واکسن دیگه مبارکی نداره بیچاره بچم خیلی اذیته مثل بچه شمااوردبالا خیلی.ممنون ازراهنماییت☹

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️