2777
2789
عنوان

واکسن😣😣😣😣

226 بازدید | 18 پست

واکسن پسرم فرداست عذاگرفتم😢😢چیکارازم برمیاد.حتی باباش ومامانم میبرن واکسن بزنن من نمیتونم ببینمش اون لحظه رو.نمیرم☹

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن‌مامان قوی ی باشی برای بچه ضعف رو بذار کنار

دست خودم نیست کلانمیتونم فشارم میفته کلاهربچه امپول کیزدباش گریه میکردم حالادیگه بچه خودمه.کلاشبام همش کابوس واکسن وختنه کردنشه دارم خل میشم

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
دست خودم نیست کلانمیتونم فشارم میفته کلاهربچه امپول کیزدباش گریه میکردم حالادیگه بچه خودمه.کلاشبام ه ...

میدونم عزیزم اینطوری هستی

از زدن واکسن دوماهگی بچه و رفتار شما متوجه اخلاقتون شدم.

بخاط خودت میگم برو روانشناس اما دربرابر بچه ضعیف نباش ضربه میخوری خودت رو قوی تر کن...

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
اشتباه میکنید ک نمیرید هیچکدوم امنیت آغوش مادرونمیدن بهش  بماند که واکسن خیلی مهم نیست یه لحظ ...

دردبعدشم جزاون لحظه مکافاته.سخته برام روحیم ضعیفه درسته حرفت ولی یکی اونوقت بایدمنوبگیره دردسرم بدتر

من تو دو ماهگي دخترم براي واكسنش گريه كردم يه خانم مشاوري اونجا بود كه خدا خير دنيا و آخرت بهش بده گفت فكر نكن با گريه كردنت مامان دلسوز و مهربوني ميشي فقط و فقط يه مادر ضعيف به چشم مياي كه حتي فردا دخترت برات به عنوان يه پشتوانه ارزش قائل نيست از اون روز تبديل به يه مادر قوي براي دخترم شدم

سبکه این واکسن چیزی نیس فقط پاش رو آب نزن روزاول حوله سرد روز دوم حوله گرم بزار هر ۴ ساعت تب بر دوبر ...

ممنون ازراهنماییت حتما.

میدونم عزیزم اینطوری هستی از زدن واکسن دوماهگی بچه و رفتار شما متوجه اخلاقتون شدم. بخاط خودت میگم ...

نمیدونم ممنون ازحرفات روش فکرمیکنم ولی هیچی تاثیرنداره کلااخلاقمه امفین استامینوفن خوبه براش؟

من تو دو ماهگي دخترم براي واكسنش گريه كردم يه خانم مشاوري اونجا بود كه خدا خير دنيا و آخرت بهش بده گ ...

خوبه تونستی موفق باشی اماتحمل دردکشیدنشوندارم