2777
2789

خیر

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوچ واس غریبه ک هرررگز اشنا هم نه

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

ن 

اهل این بچع بازیا نیسم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عشوه های من حرف نداره😌اصلا یجوری ریز ریز عشوه میام ک خود طرف هم نمیفهمه عشوس فک میکنه رفتار خودمه😐😂😂😂😂😂

چیزی‌دَر‌گوش‌ِقـٰاصِدَک‌هـٰا‌گُفتِه‌اَم‌اَز‌آرِزوفَرـٰاتَر...🕊
عشوه های من حرف نداره😌اصلا یجوری ریز ریز عشوه میام ک خود طرف هم نمیفهمه عشوس فک میکنه رفتار خودمه😐 ...

چطوری میشه بگی

خُدایا!الان که دارم برایت می نویسم خیلی دوست دارم اینوبدونی باتمام وجودم بیشترازانسان های دیگه ای که دوسشون دارم دوستت دارَم!خُدا کاری بکن دری بازکن که اِنءشاالله من وهمسرم واِنءشاالله بَچّه های سالم و صالحی که میدی بهمون چندتا دیگه از زیبایی های قشنگ ونعماتت اضافه میشن ودُنیامون قشنگ ترمیشن!خُدایا!توبهم ضعیف نبودن رویاد دادی مرسی ازت خُدایا❤بگیردستانمان را که آرامش بخش وجودمان توهستی❤😍خُدایا!اِنءشاالله به زودی عروسیمون روبرسون ماروسلامت وصالح وخوشبخت واِنءشاالله یک عُمرعاشق همدیگر بدار😍شُکرگُذارت هستیم پروردگارا!خیلی جاها لایق خوبی های قشنگت نبودیم ناراحتت کردیم ماروببخش🥺واقعا پشیمونیم ولی قول میدیم بهت  که خُدا جونَم اِنءشاالله باخوبی کردن هامون جُبرانش کُنیم! خواهش می کنم خُدایا دست هیچ کس رو توی هیچ یک از زمان های مختلف در زندگیش ول نکن!ببخش خُدایا میدونم همیشه دست ماروگرفتی میگم خواهشا لطفا دست مارو توی اشتباهاتمون ول نکن😍قوربونت برم خُدایا😍خواهشا ماروکنارهم وخانواده هاوفرزندانمون سالم وصالح وخوشبخت باعُمری که بَقاست نگاه دار😍 دوستان عزیز خواهش میکنم هرچندتا صلوات می تونید بفرستیم برای همدیگه🤩ممنونم🤩اِنءشاالله اگر خُدا بخواد عاقبت به خیربشیم اِنءشاالله😍