2777
2789
عنوان

صرع

291 بازدید | 17 پست

همسرم صرع داره یکم خسته میشه گیج و بی حال میشه.نوجوانی داشت بعد ده سال خوب شد.الان پنج سال بود دارو مصرف نمی‌کرد.ولی الآن دوباره برگشته صرعش..خیلی می‌ترسم استرس دارم.چیکار کنم حالش خوب بشه؟چی خوبه براش چی بده؟کسی رو دیدین صرع داشته باشه خوب بشه؟لطفا اگر میدونید جواب بدین ممنون میشم

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

من ی دکتر طب سنتی میشناسم که هیپنوتیزم درمانی هم انجام میدن

دو نفر رفتن پیششون برای صرع که خیلی خوب بوده و جواب گرفتن، حتی زنگ زدن برای تشکر

من خودم میگرن و تپش قلب داشتم که الان اصلا ندارم

خیلی عالیه و دستش شفاس

اگر می‌خوای، درخواست دوستی بره، شمارشو بهت بدم

استارتر جان همسر شما خوب شد؟  میشه بگی حالات و شرایطش چه طوریه؟ تشنج داره؟  بدنش قفل می ...

نه عزیزم تحت درمانه تشنج نداره.نوار مغزی نرمال شده دارو مصرف می‌کنه.کسی از اطرافیان داره ؟

نه عزیزم تحت درمانه تشنج نداره.نوار مغزی نرمال شده دارو مصرف می‌کنه.کسی از اطرافیان داره ؟

آره همسر منم داره. اونم دارو میخوره و مشکلی نداشته از وقتی ازدواج کردیم ندیدم تشنج کنه.اما میخوام اطلاعاتم کامل باشه در مورد این بیماری. ممنون میشم هرچیزی میدونید بهم بگید

آره همسر منم داره. اونم دارو میخوره و مشکلی نداشته از وقتی ازدواج کردیم ندیدم تشنج کنه.اما میخوام اط ...

سردی زیاد نباید بخوره خواب شب شبی هشت ساعت باید بخوابه نباید گشنه بمونه نباید عصبی بشه.صرع همسرت ارثی هست یا نه ؟بچه دارید یا نه ؟چه نوع صرعی داره آزمایش نوار مغزی میدین یا نه ؟

سردی زیاد نباید بخوره خواب شب شبی هشت ساعت باید بخوابه نباید گشنه بمونه نباید عصبی بشه.صرع همسرت ارث ...

ارثی نه ظاهرا نیست. دکتر هم گفت از نوع صرع جوانان هست.

بعد ببخشید زمانی که حمله بهشون دست میده چه حالاتی دارن؟ من همسرم به گفته مادرش همیشه توی خواب حمله داشته. 

بچه هنوز نداریم و یه ساله ازدواج کردیم اتفاقا در این موردم میخواستم سوال کنم که این افراد میتونن بچه دار بشن؟ 

ببخشید همسر من زود ارضایی هم داره و از طرفی مهارتهای ارتباطیش با من خوب نیس یعنی محبت کلامی و رفتاری به شدت پایین هست

آیا همسر شما هم اینجوریه و یا نه؟ میخوام بدونم اینم به صرع ربط داره یا نه و آیا با مشاوره میشه درستش کرد؟ 

دکتر هم بله چندماهه یک بار میره نوار مغز و ام آر آی و آزمایش چکاپ

سردی زیاد نباید بخوره خواب شب شبی هشت ساعت باید بخوابه نباید گشنه بمونه نباید عصبی بشه.صرع همسرت ارث ...

همسر من کلا حالا خستگی داره

عصرم میخوابه و خودش میگه تاثیر داروها هست

همون 8ساعت خواب شب کفایت میکنه؟ 

ارثی نه ظاهرا نیست. دکتر هم گفت از نوع صرع جوانان هست. بعد ببخشید زمانی که حمله بهشون دست میده چه ح ...

تا حالا ندیدم حمله خدا کنه هیچ وقت نبینم.فکر نکنم ربطی به صرع داشته باشن