نفس14683 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 9570 عنوان تو زندگیتون.. 90 بازدید | 8 پست به چه چیز خیلییی حساسید ک اگع خدا نکرده اتفاق بیوفته بدون فکر کردن جدا میشید؟؟ حتی اگه بچه هم داشتین؟ آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم 1400/06/16 | 23:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raha۲۰۲۱ عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 2156 خیانت Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰
melina2721385 عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 5986 خیانت شاغل.متاهل.شهرونداستانبولترکیه. حالدلمبا،توخوشهبغضتصدامومیکشه!-اینعشقه هرجاکهمیرممقصدیبامنبهدنیااومدی!-اینعشقه
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98983 خیانت جدانمیشم هیچ وقت ازش خودمومیکشم چون زندگی بدون اون نمیتونم داشته باشم وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
مستانه0 عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 5233 جدا نمیشم. حتی بخاطر خیانت. بچه هام گناه دارن. آواره و بی مادر میشن. ای ک مرا خوانده ای ، راه نشانم بده
balash عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 1441 جدا نمیشم. حتی بخاطر خیانت. بچه هام گناه دارن. آواره و بی مادر میشن. درود وصد درود به این احساس مادرانه قشنگ که هیچ حسی قشنگتراز این تو دنیاااا نیست👌👏
مستانه0 عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 5233 درود وصد درود به این احساس مادرانه قشنگ که هیچ حسی قشنگتراز این تو دنیاااا نیست👌👏 ممنونم عزیزم، من نفسم برای بچه هام میاد و میره. سالم و شاد باشی همیشه 🥰🥰🥰 ای ک مرا خوانده ای ، راه نشانم بده
balash عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 1441 ممنونم عزیزم، من نفسم برای بچه هام میاد و میره. سالم و شاد باشی همیشه 🥰🥰🥰 زنده باشید عزیزم ایشالا ۱۲۰سال سایتون بالاسربچه هاتون باشه