simurgh_s مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 278 عنوان مسیحی ها بیان لطفا چند تا سوال دارم. 126 بازدید | 14 پست یه چند تا سوال داشتمدوستان کسی هست در مورد مسیحی ها چند تا اطلاعات بهم بده ؟ اینم هست مسیحی ها چه تیکه کلام هایی دارن؟ و برای خداحافظی چی میگین ؟ چه کلمه هایی به کار می برید؟ تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد / زندگی درد قشنگی است که جریان دارد.😍😍 برای همتون از خدا تجربه عشق رو آرزو می کنم یه عشق آسمونی 😍 1400/06/16 | 21:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99089 مسیحی هم داریم وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
کیک_توت_فرنگی عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 16366 وقتی میخوان دعا کنن میگن به نام پدر پسر و روح القدس همینو فقط میدونم
عشق_مامان31 عضویت: 1393/11/20 تعداد پست: 18895 دوستم مسیحیه و تقریبا هر هفته همو میبینیم. تکیه کلام خاصی نداره.فقط ناراحت باشم چیزی رو بگم براش میگه دعا می کنیم یا مثلا خدا به دلت ارامش بده
simurgh_s مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 278 دوستم مسیحیه و تقریبا هر هفته همو میبینیم. تکیه کلام خاصی نداره.فقط ناراحت باشم چیزی رو بگم براش میگ ... می پرسی ببینی برای خداحافظی تیکه کلام خاصی دارن یا نه؟ غیر از مسیح نگهدارت باشه و ..یه حرف خاصی بزنن تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد / زندگی درد قشنگی است که جریان دارد.😍😍 برای همتون از خدا تجربه عشق رو آرزو می کنم یه عشق آسمونی 😍
simurgh_s مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 278 میگن مسیح نگهدارت باشه یه حرف جدید میخوام تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد / زندگی درد قشنگی است که جریان دارد.😍😍 برای همتون از خدا تجربه عشق رو آرزو می کنم یه عشق آسمونی 😍
simurgh_s مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 278 ارش ای پی همنگهدارت😂 😂😂😂😂😂😂 دارم یه شخصیت مسیحی می نویسم برام مهمه که شبیهشون باشه تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد / زندگی درد قشنگی است که جریان دارد.😍😍 برای همتون از خدا تجربه عشق رو آرزو می کنم یه عشق آسمونی 😍
77tina عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 1285 😂😂😂😂😂😂 دارم یه شخصیت مسیحی می نویسم برام مهمه که شبیهشون باشه رمان مینویسی
simurgh_s مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 278 رمان مینویسی اره نویسنده ی رمانم تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد / زندگی درد قشنگی است که جریان دارد.😍😍 برای همتون از خدا تجربه عشق رو آرزو می کنم یه عشق آسمونی 😍
77tina عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 1285 اره نویسنده ی رمانم 😁یه رمان خوب بگو بخونم یا رمانا خودت ک قبلا نوشتی
simurgh_s مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 278 😁یه رمان خوب بگو بخونم یا رمانا خودت ک قبلا نوشتی من رمان هام در دست چاپن اما کانال دارم خواستی بیاhttps://t.me/joinchat/ncmO4Q82Y8sxMmRk تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد / زندگی درد قشنگی است که جریان دارد.😍😍 برای همتون از خدا تجربه عشق رو آرزو می کنم یه عشق آسمونی 😍
77tina عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 1285 من رمان هام در دست چاپن اما کانال دارم خواستی بیا https://t.me/joinchat/ncmO4Q82Y8sxMmRk مرسی
simurgh_s مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 278 کسی نمی دونه؟ یا مسیحی نیست تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد / زندگی درد قشنگی است که جریان دارد.😍😍 برای همتون از خدا تجربه عشق رو آرزو می کنم یه عشق آسمونی 😍