2777
2789
عنوان

مااااار😱

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 93 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میخام عکس بزارم خودمم اما میترسم شناسایی بشم😕ببخشید🙂❤

یا دیوار خونه شناسایی شی؟ عجب

من اهل این حوالی نیستم فک کن ؛ من اهل جایی هستم که جهنم پیشش قطب شماله .  یا فک کن از جهنم مرخصی گرفتم  
کاش سوسک بود مار با سوسک قابل مقایسه نیس😕

اون که آره ولی من اگه مار بود راحت تر بودم.😭

هیچ سمی روی مار اثر نداره. بگردین لونه شونو پیدا کنین احتمالا بزرگترم هست خطرناکه بعدم به آتش نشانی وضعیت و بگین فک کنم بیان

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
ببخشید حرفات باورم نشد . شما تو خونه ای که پر از ماره؟و محبورید اونجا زندگی کنید در کنار مارها🙄

دوتا دیگ تاپیک زدم که گفتم خونمون مار داره 

عزیزم ما الان دوسال که این وعضو هرسال تابستون داریم اونم فقد به خاطر اینک نه پول پیش داریم ن چیزی ما این خونه رو با ۵۰۰ و ماهی ۱۵۰ هزارتومن اجاره کردیم شیش سال پیش دلیل نداره ک بخام دروغ بگم منم دوست دارم عین شما شبا بدون استرس بخابم روزا بدون استرس توخونه راه برم اما وقتی بابام الان چهار پنج ماه بیکاره چکار کنیم .؟!!!

یا دیوار خونه شناسایی شی؟ عجب

یکی از زنعمو هاممم تو سایت البته من فقد میدونم ک اون هس اونم از رو گوشیش فهمیدم عکس نمیزارم چون خونمون گاو پیشونی سفیده  عکس بزارم همه فهمیدن 

دوتا دیگ تاپیک زدم که گفتم خونمون مار داره  عزیزم ما الان دوسال که این وعضو هرسال تابستون داری ...

برید وام بگیرید یا از اقوامتون پول قرض کنید خونه رهن کنید و هر چه سریع تر برید ینی پدرتون نگران سلامت شما نیست😞مگه میشه ۱دقیقه تحمل کرد زندگی تو همچین خونه ای؟کنار خیابون چادر بزنید بهتر ازین خونس

برید وام بگیرید یا از اقوامتون پول قرض کنید خونه رهن کنید و هر چه سریع تر برید ینی پدرتون نگران سلام ...

خاسیم وام ودیعه مسکن بگیریم اما همه گفتن چون بابام چک برگشتی داره نمیشه و بهمون نمیدن اقواممونم همه بدبخ همه عمو هام کارگر و دایی هامم گله دار فقط پدربزرگم وعضش خوبه ک وقتی بابام بهش گفت ارثتو بگیر که یه خونه بخریم یا اجارع کنیم مامانم قهر کرد رفت 

یاااااخدا😰عزیزم هرچه سریع تر اون خونرو ترک کنید خدایی نکرده یکیشون نیش بزنه میخواید چیکار کنید نمونیداونجا برید روستا زندگی کنید بهتره خدایا مااااره ها!!شوخی بردار نیست😳

♡🦋جور دیگر باید دید،زیرا جهان جور دیگر است♡🦋