2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😭

494 بازدید | 61 پست

میگن چرابچه نداری سنت بالاس دیگه رحمت جوابگونیست.امکان سقط بالاس .خووقتی خدا نمیده چه کنم به زور ازش بخوام

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

عزیزم مشکلت چیه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیا اینو میگن دور و بری هات؟!

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

عزیزم غصه نخور ان شاالله خدا یه بچه ی سالم و صالح بهت میده

امضامو بخون یه خبر خوب برات دارم☺️سلام دوستِ خوبم، من یه گلخونه دارم پر از گل ها و دکوری های خوشکلِ کریستالی با بالاترین کیفیت و ارزانترین قیمت💐😍🌹🤩🌺خوشحال میشم پیجمو فالو کنی و ازم حمایت کنی (golkhaneye.crystali@) قیمت گل ها و تزئیناتم نسبت به جاهای دیگه خیلی مناسبه، ارسال به سراسر کشور هم در بسته بندی های محکم و مرتب دارم، خودت پیجمو ببینی متوجه میشی. آدرس پیج اینستاگرام 👇🏻https://instagram.com/golkhaneye.crystali?utm_medium=copy_link                                        

هعی زندگی قشنگ نیس

قوی ام🤓👊🏻مثل لبخندی که پره بغضه🙂😔              عشق فرهنگیان آخر مرا میکشد.....                             اگه شغل معلمی آدم بود بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم....                                                 قدر سلامتیتون رو بدونید هیچی بهتر از سلامتی نیست ....                                                               یه لحظه چشماتو از رو گوشی بردار به دور ترین نوشته که میبینی نگاه کن کلماتش رو بخون میدونستی همین کاری که برا تو هیچ اهمیتی نداره آرزوی یه نفره!!!!! من چشمام صفحه گوشی رو بزور میبینه چه برسه نوشته های دورو همین الان با صدای بلند بگو خدایا شکرت بخاطره سلامتی چشمام تو چیزی داری که خیلیا روز و شب حسرتشو میخورن پس همیشه مواظبشون باش برا منم دعا کن چشمام خوب بشه با این چشما دنیا برام جهنمه برا سلامتی چشمام چند تا حمد میخونی رفیق؟؟؟؟🤗
100تا صلوات ب نیتت میفرسم

تو چه دختر گلی هستی

تو همه تاپیک ها برای همه دعا میکنی  

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣

بگو هم شما ک بچه اوردین چکار کردین 

تو این وضعیت کرونا اون طفلو بیارم چکار 

من بچه دارم طفلی خیلی اذیته انقد پارک دوست داره اما نمیبرمش 

تازه خودشم میگه اگه من سوار تاب بازی بشم اقادکتر امپولم میزنه☹️