2777
2789

ارع معمولا بچه ها اول رنگی میشه تو خانواده ما بعد میشه قهوه ای یا مشکی:|

شانس ندارن کع

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رنگ چشم بچه تغییر می‌کنه 

چند ماهشه

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
ارع معمولا بچه ها اول رنگی میشه تو خانواده ما بعد میشه قهوه ای یا مشکی:| شانس ندارن کع

ماهم بچه بودیم همین بودیم هم خودم هم خواهر برادرم 😂😂🙂 

ولی یه کور سوی امیدی برای فرزند نداشته آینده ام دارم 😂🙂 اگه به باباش بره چشماش آبی تیره میشه بچم

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

نوزادا اکثرا همین رنگن بعد قهوه ای میشه،البته به رنگ چشم والدینم میشه رنگش،بستگی داره خودتون چشم رنگی هستین یا نه

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
ماهم بچه بودیم همین بودیم هم خودم هم خواهر برادرم 😂😂🙂  ولی یه کور سوی امیدی برای فرزند نداش ...

و انشالا تعالی:)

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳
نوزادا اکثرا همین رنگن بعد قهوه ای میشه،البته به رنگ چشم والدینم میشه رنگش،بستگی داره خودتون چشم رنگ ...

شوهرم چشم مشکی و خودم قهوه ای اما عمو و مادربزرگش چشم آبی