2777
2789
عنوان

رژیم اینترنتی

28 بازدید | 3 پست

سلام آبجیای گلم خودتون یا دوستانتون تاحالا رژیم اینترنتی گرفتید که نتیجه داشته باشه‌؟‌ممنون میشم بهترینارو معرفی کنید 

یه توپ دارم قلقلیه ⚽/سرخ و سفید و آبیه /میزنم زمین هوا میره /نمیدونم تا کجا میره/ من این توپو نداشتم /مشقامو خوب نوشتم /بابام بهم عیدی داد /یه توپ قلقلی داد/مدیونی اکه تا تهش خونده باشی😐😂😂😂😂

عزیزم من تازگی ها گرفتم.. دمنوش بود و چند مدل چایی و اینا.. ولی به نظرم با همین دستورات رژیمی تو سایت یا اینترنت هم میشه رژیم بگیری.. راحت میتونی کالری نیازت رو دربیاریم و طبقش مصرف کنی.‌ فقط رژیم و ورزش جواب میده

عزیزم من تازگی ها گرفتم.. دمنوش بود و چند مدل چایی و اینا.. ولی به نظرم با همین دستورات رژیمی تو سای ...

من چند بار رژیم گرفتم خودم کم کردم دوباره برگشت بخاطر فعالیت کمم اما الان ورزشم میخوام انجام بدم یه بار برای همیشه میخوام کاملا اصولی پیش برم😑

یه توپ دارم قلقلیه ⚽/سرخ و سفید و آبیه /میزنم زمین هوا میره /نمیدونم تا کجا میره/ من این توپو نداشتم /مشقامو خوب نوشتم /بابام بهم عیدی داد /یه توپ قلقلی داد/مدیونی اکه تا تهش خونده باشی😐😂😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷