تیکه های زیادی میخورم😐😂 بخاطر همین هم همش استایلم پسرونس😂 تا به الان چند نفر از دخترا بم پیشنها ...
پسر خاله من یجوری میگفت وای دخترای ۱۸۰دی من گفتم وجود ندارن تو عمرم بلتد تر از خودم ندیدم بعد گفت نه من پیدا میکنم مخشم میزنم 🙁منم حرصم درومد بهش گفتم اره حتما هم عاشف اون قیافه ی ۱۵۰ سانتی متریت میشن 💔😂😂😂😂
قد بلند میخواد که تو داری ❤😃من خودم دوس داشتم شکمم یکم کشیده تر باشه ❤یه دختره میشناسم قدش ۱۷۶ هست ...
ولی تو دنیای واقعی ندیدمش واسه همین گفتم فقط یه نفر بلند تر از خودم دیدم 😂 وگدنه تو فضای مجازی ماشاالله همه بالا ۱۷۰ هستن اونو فقط تعریفاشو از دختر عموهام شنیدم
از کل چیزایی قد بلندی فک کنم ب من فقط تیکه هاش رسیده🤣
ایشاالله در آینده میفهمی چه نعمت بزرگی خدا بهت داده ❤قد بلندا ناخوداگاه بیشتر تو دیدن خوشگل انگار اقتدار بیشتری دارن کلا آدم ناخوداگا جذبشون میشه خودت چقد جذب یه پسر ۲ متری میشی ؟جذابن به نظر من خیلی
من غیرتی دوست ندارم...من روشنفکر،صاحب یه کسب و کار لاکچری و پررونق😎🤑😎فوق العاده خوشتیپ،تک فرزند😁مسلط به چند زبان،قد حدود ۱۸۰_۱۸۵ و عاشق خانوادم و خودم ،این ایده آل کنه😎متوهم هم خودتونید🤗
عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم💜