2777
2789
عنوان

دخی های مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیکه های زیادی میخورم😐😂 بخاطر همین هم همش استایلم پسرونس😂 تا به الان چند نفر از دخترا بم پیشنها ...

پسر خاله من یجوری میگفت وای دخترای ۱۸۰دی من گفتم وجود ندارن تو عمرم بلتد تر از خودم ندیدم بعد گفت نه من پیدا میکنم مخشم میزنم 🙁منم حرصم درومد بهش گفتم اره حتما هم عاشف اون قیافه ی ۱۵۰ سانتی متریت میشن 💔😂😂😂😂

کاربر خانم ❤
پسر خاله من یجوری میگفت وای دخترای ۱۸۰دی من گفتم وجود ندارن تو عمرم بلتد تر از خودم ندیدم بعد گفت نه ...

😐😂وای خدا 

من تمام پسرای فامیلم ۲یا ۳ سال از بزرگتر بعد کوتاه میریم بیرون یه بار یه پسره بش گف ماشالله مامانت خیلی جووونه😂😐

پارتی میخواد من ندارم بعدم اجازه بابام که باید تو خواب ببینم😐😂

قد بلند میخواد که تو داری ❤😃من خودم دوس داشتم شکمم یکم کشیده تر باشه ❤یه دختره میشناسم قدش ۱۷۶ هست الان مانکنه تو پیج اینستاش لباس میپوشه تبلیغ میکنه وای که چقد بهش حسودیم میشه 💔☹

کاربر خانم ❤
قد بلند میخواد که تو داری ❤😃من خودم دوس داشتم شکمم یکم کشیده تر باشه ❤یه دختره میشناسم قدش ۱۷۶ هست ...

ولی تو دنیای واقعی ندیدمش واسه همین گفتم فقط یه نفر بلند تر از خودم دیدم 😂 وگدنه تو فضای مجازی ماشاالله همه بالا ۱۷۰ هستن اونو فقط تعریفاشو از دختر عموهام شنیدم 

کاربر خانم ❤
قد بلند میخواد که تو داری ❤😃من خودم دوس داشتم شکمم یکم کشیده تر باشه ❤یه دختره میشناسم قدش ۱۷۶ هست ...

از کل چیزایی قد بلندی فک کنم ب من فقط تیکه هاش رسیده🤣

از کل چیزایی قد بلندی فک کنم ب من فقط تیکه هاش رسیده🤣

ایشاالله در آینده میفهمی چه نعمت بزرگی خدا بهت داده ❤قد بلندا ناخوداگاه بیشتر تو دیدن خوشگل انگار اقتدار بیشتری دارن کلا آدم ناخوداگا جذبشون میشه خودت چقد جذب یه پسر ۲ متری میشی ؟جذابن به نظر من خیلی 

کاربر خانم ❤

من غیرتی دوست ندارم...من روشنفکر،صاحب یه کسب و کار لاکچری و پررونق😎🤑😎فوق العاده خوشتیپ،تک فرزند😁مسلط به چند زبان،قد حدود ۱۸۰_۱۸۵ و عاشق خانوادم و خودم ،این ایده آل کنه😎متوهم هم خودتونید🤗

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜