2777
2789
عنوان

دخی های مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا گریه؟! 

چون الان درگیرشم،خاستگارم همه چیزش خوبه فقط قدش کوتاست

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

من دوست داشتم شوهرم سبزه خیلی سبزه باشه موهاش فر باشه دماغش گنده باشه خیلی خیلی مردونه باشه  و اخلاقشم مغرور  و هفت خط باشه و ابهت داشته باشه

ولی الان همسرم از من سفیدتره موهاشم صافه دماغشو انگار عمل کردن بخدا قسم قلمی سربالا خیلی شیکه. مردونه هم نیست زیاد. حیلی پسر صاف و  ساده ایه اصلاهم مغرور نیس و اصلا هم ابهت نداره بسیار گوگولیه

کلا دقیقا برعکس شده 😅

چون الان درگیرشم،خاستگارم همه چیزش خوبه فقط قدش کوتاست

من چون خودم از معیارام هست برام یه ذره سخته 

ولی اگه ببینم واقعا مرد خوبیه قبولش میکنم 

دست خودش نبوده که بیچاره 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

پولدار،با عرضه ،با وجدان،با شخصیت،خوشکل و خوش هیکل ،مهربون ، پایه مسخره بازیام،

خسیس نباشه

دلیل گریه هیچ دختري نباشید...اینو وقتي میفهمي که خدا همچي میزنهپس کلت نتوني بلند شي!😎😒
من چون خودم از معیارام هست برام یه ذره سخته  ولی اگه ببینم واقعا مرد خوبیه قبولش میکنم  ...

من باید برم یه والیبالیست یا بسکتبالیست جور کنم بالای ۲متر خودم ۱۸۰دم😐😂