2777
2789
عنوان

دخی های مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 111 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسى

ى روزى مياد ك ٩٩ درصد اين معياراتو ميندازى دور

و حتى اون ى درصد رو هم ميذارى توى خاطره هات

زن كه باشى ترس هاى كوچكى دارى/از كوچه هاى بلند از غروب هاى خلوت و از خيابون هاى بدون عابر ميترسى/از صداى موتور سيكلت ها و دوچرخه هايى كه بى هدف در كوچه پس كوچه ها ميچرخند ميترسى/از بوق ماشين هايى كه ظهر هاى گرم تابستون جلوى پاهات ترمز ميكنند و تو فقط چهره آدم هايى رو ميبينى كه در چشم هايشان حس نوع دوستى موج ميزند/زن كه باشى ترس هاى كوچكى دارى/ مهربانى ات دست خودت نيست/خوب ميشوى حتى با آنان كه چندان با تو خوب نبوده اند/دلرحم ميشوى حتى در مقابل آنان كه چندان رحمى به تو نداشته اند/درباره ات قضاوت ميكنند درباره هر لبخندى كه بى ريا نثار هر احمقى كرده اى/درباره زيبايى هايت كه دست خودت نبوده و نيست درباره تارهاى موهايت كه بيخيال از نگاه هاى شك آلوده ى احمق ها از روسرى بيرون ريخته اند/درياره روح و جسمت،درياره تو و زن بودنت،عشقت،قضاوت ميكنند.
اخ اخ گقتی قد😭

چرا گریه؟! 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

پزشک. با اراده و‌ چشم پاک . اهل اینستا نباشع . دوست داشتن من‌رو باید بهم ثابت کنه. من رو همینطور که هستم بخواد. با اخلاق و‌صبور باشه. با خرج کردن من مشکل نداشته باشه هرچند اون موقع خودم هم شاغلم. خونه و ماشین باید داشته باشه. اگر رل داشته بگه چون من بشدت مخالفم. آها عاشق بوس و ماچ و بغل باشه. می‌دونم که گیرم میاد ولی سر موقعش. اهل دعوا نباشع و همه چیز با صحبت و آرامش حل بشه 

پزشک. با اراده و‌ چشم پاک . اهل اینستا نباشع . دوست داشتن من‌رو باید بهم ثابت کنه. من رو همینطور که ...

اهل اینستا نباشه؟ 😮باو چیکار اینستا و عقاید دینی و ایناش دارید؟

کاربر خانم ❤

[QUOTE=206758039]شما واقعا آیده ال گرایی براتون مهمه یا دوست داشتن طرف ؟ طرف اگه ایده التون باش ولی دوسش نداشت باشین ...[/QUOTE

ببین منظور من اینه تو طرفو دوس داری خوب بعد باید ببینی ایده آلت هس یا نه