من ماه هشتم بارداری هستم موعد اجارموت تموم شده صاحب خونه اجاره رو 3 برابر کرده یا میگه بلندشین دارم از استرس میمیرم میشه لطفا برام صلوات بفرستید که از مستجاری نجات پیدا کنیم ممنون از دعاهاتون.
خدایا مرسی بابت زندگی آرومم نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه
منم ماه شش اسباب کشی کردم میتونی بلند نشی اگه استرس نمیگیری بره شکایت کنه و حکم تخلیه بگیره حداقل سه ماه طول میکشه تازه تو دوران کرونا فقط بیست و پنج درصد اجاره ها زیاد میشه و میتونیدتخلیه نکنی بحز مواردی مثل اینکه صاحبخومه خونه نداشته باشه بچه درش ف ازدواج داشته باشه و شما کرایتونو نداده باشی یا خلاف اخلاق رفتار کرده باشی اونم سه ماه طول میکشه
منم ماه شش اسباب کشی کردم میتونی بلند نشی اگه استرس نمیگیری بره شکایت کنه و حکم تخلیه بگیره حداقل سه ...
اينجوري نهايتا سه ماه ميتونه بشينه بالاخره بلندش ميكنه اما صاحبخونه سر پول پيش دادن فكر كنم بتونه اذيتش بكنه ببين پول پيش رو ميريزه تو صندوق دولت بعد مستاجر بايد بره از دولت پول رو پس بگيره دوندگي داره
اينجوري نهايتا سه ماه ميتونه بشينه بالاخره بلندش ميكنه اما صاحبخونه سر پول پيش دادن فكر كنم بتونه اذ ...
نه حکم سه ماهه میده برای تخلیه اگه مستاجر تخلیه نکنه اونوقت این مشکلات پیش میاد حتی بخاطر کرونا یکساله هم شورا رای میده فقط این خانوم بارداره و براش استرس سمه وگرنه میگفتم بشینه و پانشه