2777
2789
عنوان

مستاجری

182 بازدید | 10 پست

من ماه هشتم بارداری هستم موعد اجارموت تموم شده صاحب خونه اجاره رو 3 برابر کرده یا میگه بلندشین  دارم از استرس میمیرم میشه لطفا برام صلوات بفرستید که از مستجاری نجات پیدا کنیم ممنون از دعاهاتون.

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیب نداره فداتبشم از خواهری مادری .مادرشوهری کمک بگیر جمع کن وسایلتو 

مساله جمع کردن نیست مساله قیمت سرسام آوره خونه گیرمون نمیاد

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  

منم ماه شش اسباب کشی کردم میتونی بلند نشی اگه استرس نمیگیری بره شکایت کنه و حکم تخلیه بگیره حداقل سه ماه طول میکشه تازه تو دوران کرونا فقط بیست و پنج درصد اجاره ها زیاد میشه و میتونیدتخلیه نکنی بحز مواردی مثل اینکه صاحبخومه خونه نداشته باشه بچه درش ف ازدواج داشته باشه و شما کرایتونو نداده باشی یا خلاف اخلاق رفتار کرده باشی اونم سه ماه طول میکشه

مساله جمع کردن نیست مساله قیمت سرسام آوره خونه گیرمون نمیاد

انشالله پیدا میشه برات دعا میکنم 

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

منم ماه شش اسباب کشی کردم میتونی بلند نشی اگه استرس نمیگیری بره شکایت کنه و حکم تخلیه بگیره حداقل سه ...

اينجوري نهايتا سه ماه ميتونه بشينه بالاخره بلندش ميكنه اما صاحبخونه سر پول پيش دادن فكر كنم بتونه اذيتش بكنه ببين پول پيش رو ميريزه تو صندوق دولت بعد مستاجر بايد بره از دولت پول رو پس بگيره دوندگي داره

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
اينجوري نهايتا سه ماه ميتونه بشينه بالاخره بلندش ميكنه اما صاحبخونه سر پول پيش دادن فكر كنم بتونه اذ ...

نه حکم سه ماهه میده برای تخلیه اگه مستاجر تخلیه نکنه اونوقت این مشکلات پیش میاد حتی بخاطر کرونا یکساله هم شورا رای میده فقط این خانوم بارداره و براش استرس سمه وگرنه میگفتم بشینه و پانشه