2777
2789
عنوان

شوهر ولخرج

423 بازدید | 32 پست

اگر شوهرتون ولخرج باشه و شماهم همینطور باشین و هردو بلد نباشید پس انداز کنید چیکار میکنید

بیاید راهنماییم کنید ماهی چقدر خرجتونه؟چیکار کنم خرجم کم تر باشه؟واقعا بلدنیستم شوهرمم از خودم بدتره نمیتونم کنترلش کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثل جاری و برادر شوهر منی   راهکارش اینکه همون اول ماه که حقوق اومد تو حساب سریع مبلغ مشخصی که میدونید جدا از خرج های اصلیتونه رو بریزید تو کارتی که رمز دوم و اینا نداره . کارت هم بزارید خونه بمونه . نبرید با خودتون بیرون.

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
به ولخرجی ادامه میدیم

خب دلم میخواد بتونم پس انداز کنم

ما الان عقدیم ولی خرجم با ادمی ک دوتا بچه داره یکیه

اون تو خوراکی وحشتناک خرج میکنه من تو خرید لباس 

یدفعه میریم خرید یه کیف میبینم سه تومن نمیتونم ازش بگذرم اونم یجوری میگه بردار میگم پول خورده براش بعد ک میایم بیرون میبینم یه تومن ته کارتش مونده 😐خیلی وضعمون خرابه مجردی هم زندگی کردیم سفرم ک میریم که اصلا وحشتناک خرج میکنیم

واقعا هرکاری میکنم قناعت کنم تو خوراکی حدتقل بلدنیستم

خب دلم میخواد بتونم پس انداز کنم ما الان عقدیم ولی خرجم با ادمی ک دوتا بچه داره یکیه اون تو خوراکی ...

برنامه ریزی

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
یه کارت جدا برمیدارم ماهی یه تومن میزنم بهش 

دقیقا این پیشنهادو دادم گفت بیخیال خدا هوامونو داره😂

حالا تصمیم کرفتم بگم قرعه کشی میخوام ینویسم ماهی یه تومن بده ک بزارمش کنار بگم اسمم نفر اخر دراومده 🤣

والا ما اینقدر کم میاریم که نمیرسیم خرج خودمون کنیم چه برسه به ولخرجی و خرج های اضافه 

من عقدم الان خرجای خونه نداریم

مثلا ماهی ده تومن رو دگ اخرای ماه کم میاریم 

درصورتی ک دیدم کسی که دوتا لچه داره با ده تومن زندگی میکنن

دقیقا این پیشنهادو دادم گفت بیخیال خدا هوامونو داره😂 حالا تصمیم کرفتم بگم قرعه کشی میخوام ینویسم م ...

واقعا پس انداز خیلی خوبه. میبینی آدم لنگ ۲ تومن میشه نمیشه از کسی هم گرفت الان همه گرفتارن .

کارت درسته 😉

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍