2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا فقط خودت رو زیادی لوس نکن برا بقیه من دوبار سزارین داشتم خیلی ام راحته

اصلا زایمان و لوس بازیاش ولی خدایی اینقدر آدم درگیر بچه میشه یادش میره درد داره خودش اذیت من بعدا گفتم چرا یکم خودمو لوس نکردم 

استرس نداشته باش به نی نیت فکر کن که زود میاد بغلت همش سه روز اذیت میشی اونم وقتی میخوای راه بری درا ...

چقدر راه برم در طول روز که خوب شم زود

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
زایمان اولم تا ده روز به زور پیش مامانم بودم ولی خودم دوست نداشتم بمونم ولی برا بچه دوم دو روز موند ...

منم قراره خونه خودم باشم مامانم و خواهرم میان ده روزه میرن میگن باهامون بریم میگم نه خونه راحترم ولی استرس دارم

اصلا زایمان و لوس بازیاش ولی خدایی اینقدر آدم درگیر بچه میشه یادش میره درد داره خودش اذیت من بعدا گف ...

اخه من یه زن دایی داشتم ۴۰ سالش بود زایمان اولش پسرش گریه مکرد اینم با صدای بلند با اون صدای نکره و بی ریختش گریه میکرد

منم قراره خونه خودم باشم مامانم و خواهرم میان ده روزه میرن میگن باهامون بریم میگم نه خونه راحترم ولی ...

خونه خودت بمون

تازه وقتی اونا نیستن و با همسرت تنها میشی انقد حس خوبی داری

چقدر راه برم در طول روز که خوب شم زود

بعد چند ساعت خود دکتر میگه راه بری واقعیت من اصلا نمیتونستم راه برم روز های اول ولی برای بچه اولم بهتر بودم خودت هر چقدر توان داری راه برو نه اونقدر زیاد ولی همش هم نخواب 

منم😭 نمیخوام از بچم جدا شم😢

ای جون دللللم😍😍😍

جدا نمیشی که عزیزدلم

میاد تو بغلت 

میبینیش

صورت ماهشو ، دست و پای قشنگ کوچولوشو

به این فکر کن

که میتونی لمسش کنی تو بغلت بگیریش

بچسبونیش به قلبت😍⁦🥺

و خدایی هست مهربان‌تر از حد تصور ...🌼