2777
2789

بد پوز یعنی چی 🤔

بزارین براتون توضیح بدم (کسی که زود بهش بر میخوره یعنی بد پوز )

شوهر من اینقدر بد پوز که بعد دوسال زندگی هنوز جان ندارم حتی به بچه داداشش که دوساله هست چیزی بگم یعنی بخاطر اون با من که دوسال زنشم دعوا می‌کنه 

یا مثلاً نمیتونم در مورد پسر عموش نظر بدم حالا من نه توهین میکنم نه چیزی فقط یه نظر کوچکی یا اعتراض سریع جبهه میگیره و به پوزش بر میخوره 

من برا عمو و پسر عموش غذا میپزم همیشه حالا دو روز قبل اومده میگه تو تو خونه هیچ کار نمیکنی فقط یه غذا برا دونفر کار دیگه نمیکنی منم گفتم دو نفر نه چهار نفر 

ایشون به پوزشون خورده همین کلمه چهار نفر و امروز غذا اضافه نبرد فقط مال خودشو برد برا اون دو نفر نبرد 

بد پووووووووووووووز 

تف روی پووووووووووزت  🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهتر دیگه غذا نپز براشون تا بفهمه خودش که تو هم زحمت میکشی...مگه نوکرشونی😒😒

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

واه واه منم دارم اوایل زندگی بیچارم کرد به مرور ثابت شد دورو بریاش گوهی نیستن و زمانی که بچه دار شدیم بیخیال تعصبات مزخرفش شد شوهر من روی گربه شون هم تعصب داشت یه خواهر زاده داشت متاسفانه با ورود من به اون خانواده این بچه هم به دنیا اومد بعد دوهفته وای چه به روزم نیاورد کارش شده بود این بچه ی بی عاطفه رو لوس کردن در حدی که تمام گوشتهای غذاش رو به اون می‌خوروند لعنتی اه باز یادم افتاد

بهتر دیگه غذا نپز براشون تا بفهمه خودش که تو هم زحمت میکشی...مگه نوکرشونی😒😒

نه من مشکل پختن ندارم مشکلم اینه من بعد. دو سال زندگی حق ندارم حتی به گربه در خونه مادرش حرف بزنم سریع عکس العمل نشون میده 

اجی بیشعور منم همینه  فقط میگم الهی یه ادم پولدار باکلاس با شغل بیاد خواستگاریش عقدش کنه بعد ب ...

خخخخخخ خخخ 

بخدا خیلی سخت 

خب تو هم بهش بگو بد پوز 

من می‌خوام بهش بگم تو چقدر بد پوز هستی