2821
2789
عنوان

بدترین شوهر

335 بازدید | 19 پست

دوستان یه سوال دارم .تمام خصلتای بد را برای یه شوهر در نطر بگیرید و بخاطر بیارید .مثل دست بزن .بددهنی .بی محبتی . خسیسی . خیانتکار بودن‌. عصبی بودن و پرخاشگری .بچه ننه بودن . عقده ای بودن .قهرو بودن . وسواسی بودن . بد دل بودن .معتاد بودن .بی عرضه بودن و خودتون میدونید هزار تا خصلت بد دیگه که وجود داره .بنظر تون کدام از همه بدتره ؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیانت 

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

هر چیزی رو تحمل میکنم به جز خیانت

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز