مثلا من و شوهرم خیلی همدیگه رو دوست داشتیم،الانم داریم البته ولی یه اتفاقاتی میفته ک همش ذهنم میره سمت اینکه یکی داره یه کارایی میکنه برا خراب شدن رابطه و زندگیمون
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه مدت طولانی هرررر چی خوبی و محبت میکنم نمیبینه اصلا،کلا حوصله نداره،انگار منو نمیبینه،بعد یهو مثلا یه هفته اینجوریا مثل قبل میشه همش محبت و توجه و اینا مث زمان دوستیمون و اوایل ازدواج،باز دوباره بیحوصله میشه،انگار یکی دعا جادوش تایمش تموم میشه،سریع میپره تمدید میکنه😂😂😂
خواهر من وقتی طلاق گرفتن رفتیم وسیله هاشو جمع کنیم تو بالشتش طوماری از دعا پیدا کردیم تا اون موقع من ...
واااااای منم تو کابینتم پیدا کردم دو سال پیش،فامیلا شوهرم اومده بودن مهمونی مادر شوهرم من خونه نبودم سالگرد مادربزرگ همسرم بود،بعد مادرشوهرم خانومارو فرستاد خونه ی من!
اگه یکی دعا بگیره چقدر طول میکشه اثر کنه؟ بعد اثرش چقدر میمونه؟ من این حسو دارم که یکی دعا گرفته از زمانی که اثرش شروع شده تا الان ۴۰ روزه. چقدر میمونه یعنی؟