2777
2789
عنوان

افسردگی شدید من

84 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها من یک زن ۲۸ ساله هستم یک بچه ۵ ساله دارم و ۱۰ سال هست ازدواج کردیم

بچه ها من دوران بچگی و نوجوانی پراسترسی داشتم ولی در عین حال دختر بشدت شاد و سرزنده ای بودم اما رفته رفته بعد ازدواجم و اذیتای بی نهایت خانواده شوهرم منو روز به روز افسرده و افسرده تر کرد ، الان زیر نظر پزشک دارو میخورم اما ، بعد از حدود ۱۵ روز دارو خوردن دوباره یه مشکلی پیش اومد و استرس داشتم و دوباره همون حالتا شروع شده ، 

بچه ها من خیلی تنهام هیچکس درکم نمیکنه فقط دلسوزی میکنند یا نادیده میگیرن ، خیلی حالم بد شده شبا تا شش صبح بیدارم و خواب ندارم خسته شدم نمیدونم چکار کنم

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما باید یاد بگیری رو پای خودت وایستی وقتی ترحم و نگاه اذیتت کنندش‌نو نمیخوای باید ب روحت کمک کنی 

روح وابشته ای داری 

حقم داری 

زنی و نیازای خودتو داری اما اگ توجه نمیش و اذیتت میکنه دست خودتو بگیر بکشون بیرون

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

عزیزم چه داروهایی مصرف میکنی؟مشکلتو به روانپزشکت گفتی؟

خدا❤توی فضای مجازی،دل همو نشکونیم.دل شکوندن مثل انداختن یه سنگ توی آبه،خیلی راحت.اما میدونین اون سنگ تا چه عمقی فرو میره؟(دوست عزیزم،اگه باهام مخالفی،میشه ریپلای نکنی؟نمیخوام بحثی پیش بیاد،من طبق تجربه نظر میدم.)

اول باید خودتو دوس داشته باشی 🌱👌

ورزش کن پیاده روی استخر یوگا🏊‍♀️

غذای سالم بخور🍓🍑🍎🥒🍆

گاهی تنهایی برو سفر✈

کتاب های روانشناسی بخون

فیلم های شاد ببین

برای خودت هدیه بخر 🎈

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸