2777
2789
عنوان

اگه شما بودید طلاق میگرفتین؟؟

418 بازدید | 33 پست

شوهرم خیلی عصبی و بددهنه ازش خسته شدم چند بار با اخلاق و رفتارش آبرومو جلو خانواده برده حتی به خانواده ام بی احترامی کرده حالا با وجود ۲تا بچه نمیدونم باید چیکار کنم.نه جرات طلاق گرفتن دارم نه دلی برای موندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بچه داشتم نمیدونم باید تو موقعیت قرار میگرفتم ولی اگ نداشتم همون لحظه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

حالا که دوتا بچه ردیف کردی یاد اخلاق شوهرت افتادی 

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

نه طلاق نگیر، دو تا بچه رو بدبختو اواره کنی، یکم صبر کن بچه هات بزرگتر بشن، تو بخاطر بچه ها بمون ، طلاق بگیری که چی بشه،

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

حالا که دوتا بچه ردیف کردی یاد اخلاق شوهرت افتادی 

نیش نزن 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁