2777
2789
عنوان

کیا حقوق خوندن؟

1482 بازدید | 31 پست

بیکارین یا وکالت یا استخدام جایی هستید؟ 

راضی هستین؟ برمی‌گشتید عقب باز حقوق میخوندین؟

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزاران باز برمیگشتم حقوق میخوندم بله راضی ام😍

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
هزاران باز برمیگشتم حقوق میخوندم بله راضی ام😍

عزیزم شما دفتر دارین؟ و اینکه کار سختیه.وقت آزاد دارید؟. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
وکالت میکنید؟

بله البته الان استراحت مطلقم سه ماهه که به خاطر بارداریم استراحت مطلقم از سال ۸۸ شروع کردم اوایلش سخت بود بعدا خیلی خیلی پیشرفت کردم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
عزیزم شما دفتر دارین؟ و اینکه کار سختیه.وقت آزاد دارید؟. 

بله دفتر دارم وقت ازاد دارم بله کار سختیه و پر از استرس 

البته الان استراحت مطلقم😊

میشه بیشتر توضیح بدی؟

ورود ما به وکالت مصادف شد با کرونا و من خیلی استرس کشیدم و چون کار روتین و منظمی نیست زندگیم واقعا بهم ریخت باز اگه خواستی بیشتر صحبت کنیم درخواست دوستی بده من تجربیاتم رو بهت میگم 

بله دفتر دارم وقت ازاد دارم بله کار سختیه و پر از استرس  البته الان استراحت مطلقم😊

خداروشکر که راضی هستین. من خیلی به حقوق علاقه دارم ولی میگن حتما باید دفتر داشته باشی تا پیشرفت بکنی.  بعد چندسال طول میکشه تا درس و ایناش تموم بشه مدرک بگیریم؟

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست