2777
2789
عنوان

کرونا وپریودی

149 بازدید | 23 پست

ایاکسی بوده کروناگرفته باشه تازه خوب شده باشه  پریودیش عقب بیفته من تواقدامم ۵ماهه ماه قبلی بخاطرکرونا رابطه نداشتیم فقط ۷روزقبل پریودی اونم یکبار الان ۶روزه عقب انداختم ایاکسی اینطوربوده راهنمایم کنه امروز برم بی بی بخرم فردابزنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرم گرفته بود پریودیش عقب افتاده بود

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
ایا این صحت داره چون تواسن ۱۶سال که پریودمیشم همیشه ۵روزجلومینداختم حتی من موقعی که کروناداشتم پریود ...

خیلی ها رو دیدم به خاطر کرونا پریوداشون ب هم ریخته

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
دوستم کرونا گرفت آره عقب انداخت

اهاشوهرم میگه حامله ای تست بزن میگم هیچ علائمی ندارم فقط شبانمیتونم بخوابم تاصبح بیدارم  شنیدم گفتن کروناعقب میندازه خواستم مطمعن بشم بخاطراونه

اهاشوهرم میگه حامله ای تست بزن میگم هیچ علائمی ندارم فقط شبانمیتونم بخوابم تاصبح بیدارم  شنیدم ...

دوست من بي بي چک زد، حامله نبود، حالا یک  تست بزن ضرر نداره، فکرت اینجوري راحتتره

من در این تاریکي فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگي ام را بچرد.تیکر رسیدن به هدف