2821
2789
عنوان

تتو میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 19 پست
منو درجا میکشه😂😂😂😂😂

داداشم ک زده بود بابام تا ی ماه خونه راهش نداد.با این ک متاهل بود😂😂😂

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

تا راضی نشدن نزن برادرم تتو کاره میگفت یه دختره سی ساله یه تتو کوچیک رو مچ دستش زده بود خانوادش مجبورش کردن ریمو کنه وچون زخم بود وترمیم نشده بود پوست تمام دستش عفونت کرده بود 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😑من اسمم علیرضا هستش بدون شوخی گفتم .  دوست من تتو زد ایدز گرفت .  مواظب باش

پ چرا ارزو نوشتی اونجا😂😂😂😂😃😃😂

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
خب دیگه یه اسمی نوشتم ترکیب علی با رضا اینشکلی در اومد 😂

یا خدا😂😂😂😂😂

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792