2777
2789
عنوان

دعا و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 32 پست
برو دعانویس باطل کن

ای خدا

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی نفر دیروز بدبخت اومد گفت سرکتاب باز میکنم فورا گزارش زدن براش اونم تعلیق شد کلا دیگه نیست😐😐

اها مرسی عزیزم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ایت الکرسی بخون، سوره قدر، تو اینترنت سرچ کن ی سری دعاها هست بخون

مرسی فداتشم 

واییییی چه خوب خداروشکر کاش منم درس شه چند روز گذاشتی 

فقط باید بگم معجزه شد . طلسمی بود ک هیچ جوره باطل نمیشد . تا ۴۱ روز باید بدون وقفه بذاری . خوب ک تموم شد دوره ش ،، بعد یک ماه شوهر اومد خواستگاری

فقط باید بگم معجزه شد . طلسمی بود ک هیچ جوره باطل نمیشد . تا ۴۱ روز باید بدون وقفه بذاری . خوب ک تمو ...

ای جانم خداروشکر

نمیدونم والا ولی اگه دلت نمیخواد بری پس اعتقادتو بردار از دعا چیزا و اینکه  تو اینترنت بگرد که ...

مرسی فداتشم 

قربونت عزیزدلم❤️❤️

😘😘😘

هم دارو گیاهی تجویز می‌کرد دونفرم باردارشد☹️ پزشک طب سنتی بود فالم می‌گرفت سرکتاب باز میکرد

کاش دوباره برگرده 

خاک تو سر بعضیا که بی دلیل گزارش میزنن

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕