2777
2789
عنوان

شوهر

557 بازدید | 33 پست

سلام خانما یکساله ازدواج کردم.شوهرم شغل دوم داره و شبا هم دیر میاد هم خستس و حمومشم صبح میره.اخر هفته ها هم میره سرکار.کلا خیلی زور بزنیم هفته ای یکبار رابطه داشته باشیم من خودمم شاغلم اما کارم سبکه و خسته نمیشم.نگرانم که در تمام طول روز که پرانرژی هست ممکنه رابطه دلش بخواد ولی شبا خسته باشه و نخواد.بدبختی نمیزاره که حداقل من ارضاش کنم میگه نه حموم نرفتم.یکم نگرانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون خجالت میکشم اینجا پرسیدم عزیزم.چطور همه بعد خیانت رو جواب میدید خب اینم پیشگیری از خیانته

دقیقا شوهرشه دوس پسرش نیس که وقتی یکی از رابطه با دوس پسرش میگه همه میدون حق میدن

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
من نمیدونم چرا اینقدر فکر دادن هستین شماها . بابا خب اگر میخواست خودش می گفت دیگه وااااا

خوبه که فک دادن به شوهرامون هستیم ن مثل بعضیا به دوس پسرامون

من نمیدونم چرا اینقدر فکر دادن هستین شماها . بابا خب اگر میخواست خودش می گفت دیگه وااااا

عزیزم فکر دادن نیستم😂😂😂اینم یه قسمت از زندگیه.مگه میشه نخواد

آخه اصلا تو سایت جای پرسیدن این چیزها نیست .

اره ولی با دوس پسر هر گوهی بخورن اونارو بگن هس

واقعا بعضی کامنت ها جای خجالت داره آبزوی هرچی زنه بعضیا بردن

عزیزم از لحاظ تغذیه بهشون برس پسته،خرما شیرموز یا شیرخرما اینها خیلی خوبه ک قوا شون برگرده شربت ابلیمو درست کن داخلش زعفرون بریز

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃