mahsaaaa1 مدیر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 1830 عنوان شوهر باهوش🤣🤣🤣 | مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 22 پست این داستان :شوهر باهوش😄😄😄 واسه ام دعا کنید خیلی تنها شدم😪 1400/06/16 | 13:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیسان123456 عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 34547 🤣😂😑 BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻⚕️
فریبا9955 عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 422 برو کادو تو ازش بگیر بزار تو کمد پرشور قفل کن بگو مال خودمه بهت نمیدم😂😂😂😂😂
شاخاچینانانایی عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 3757 چه بیشعور🔪😐 هم ی ماه خوش بوده هم الان تنهاس هم پول اون پلی استیشن رو جمع کرد هم خریدددد این همه س ... دقیقا😑👍🏻 ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11156 پس چیه. باهوش بوده دیگه فک کردم هر روز ی پنجا هزاری میزاره و صبحش دوباره از قلک ور میداره! اینجوری ک زندگیش ازهم میپاشه 😐 ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
ستاره۹۲ عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 1520 من بودم پلی استیشن رو می بردم خونه ی بابام و اونجا با بچه ها و آبجی ها و داداشام بازی میکردیم و کلی ... شوهر منم همیشه چیزایی میخره که خودش دوست داره مثل ظروف طرح عتیقه و برنجی اما من خوشم نمیاد هیچی هم نمیگم 🙁🙁🙁
مامانامیرمامان عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 152 برای منم شوهرم همزن خریده منم می خوام روز مرد براش ترازوی آشپزخونه بخرم