2777
2789
عنوان

مادر شوهر

117 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها خوب هستین من مادر شوهرم خیلی گیر میده اینن کار بکن اون کار نکن ما شهرستان زندگی می‌کنیم هر وقت میاد یک ماه می مونه الان آمده سه روز از یک ماهش گذشته خیلی حالم گرفته چیکار کنم ؟

مادرشوهر من هم خدا بیامرز همینطوری بود مثلا داشتم ظرف میشستم میگفت ظرفا رو بشور 

هیچی حرص بزن تا بره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا سختمه تو هم میومد یک ماه می موند؟؟

نه ما تو یه شهر نبودیم ما میومدیم آخر هفته سه یا چهار روز آخرش عید بود دو هفته

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خیلی سخته آخه من چیکار کنم خیلی حالم بد میشه آخه بیا یک هفته بمون برو آخه یک ماه خیلی زیاده اصلا شعور نداره میگ من برم تو اتاق بخوابم بعد در اتاق نمی‌بنده ما هم تو خال 

ما هم تو یک شهر نیستیم ولی میاد خونمون یک ماه میمونه

تحمل کن عزیزم حرفی بزنی ممکنه همسرت دلخور بشه به قول مادرم اون آب و رفتنی شما سنگی و ماندنی

اره خواهر همینه توکل ب خدا 

موفق باشید عزیزم