2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 117 پست

حقیقتا به نظر من بهشت و جهنمی وجود نداره، که ازترس این بخوای خودکشی نکنی. اما به نظرم هیچ مشکلی انقدر بزرگ نیست که تنها چاره ش خودکشی باشه. اتفاقا چند ماه پیش پسردایی جوونم خودکشی کرد. دلیلش رو نمیدونیم، اما فکرش خیلی آزاردهنده ست. همش با خودم میگم چه مشکلی بوده که تنها راه حلش مرگ بوده؟ حیف نیست دیگه نمیتونه زندگی کنه؟ دیگه دریا رو نمیبینه؟ دیگه آفتاب رو نمیبینه؟ دیگه آهنگ قشنگ نمیشنوه؟ دیگه صدای خنده ی هیچ بچه ای رو نمیشنوه؟ و خیلی چیزای دیگه. من آدم مثبت اندیش و چسبیده به زندگی ای اصلا نیستم، حتی خیلی وقتا از زندگی بدم هم میاد، ولی به نظرم باز هم هنوز چیزای کوچیکی هست که آدم بخواد به خاطرشون زندگی کنه. 

واقعا چیه مگ.... کاش یاد میگرفتیم هوای دل همو داشته باشیم واگر نمیتونیم سکوت بهتره

افرین🌷خب بعضیا نمیتونند شعور وشخصیت خودشونو نشون ندن نمیتونند سکوت کنند...

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ بچه نداری چرا نمیتونی طلاق بگیری؟نگو خانوادم پشتم نیست و...برو یکار پیدا کن مستقل شو و...

عزیزم میگم که بکارتم رو از دست دادم از سر بچگی با خود ارضایی بخوام طلاق بگیرم ابروم میره 

ممنون از اینکه وقتت رو برام گذاشتی و نوشتی  ولی باور کن دیگه نای تلاش کردن ندارم  نمیدون ...

تو فکر میکنی شوهر همه خوبه؟

متاسفانه مردها خیلی بی رحم ان  و بعضیاشون اصلا زن و بچه شونو نمیفهمن

حقیقتا به نظر من بهشت و جهنمی وجود نداره، که ازترس این بخوای خودکشی نکنی. اما به نظرم هیچ مشکلی انقد ...

میفهمم چی میگی اما یه وقتایی انگار هوا کمه نفست بالانمیاد اونموقع نمیتونی خورشید و دریا فکر کنی💔💔

ممنون از اینکه وقتت رو برام گذاشتی و نوشتی  ولی باور کن دیگه نای تلاش کردن ندارم  نمیدون ...

اگه دوستتون نداشت باهاتون ازدواج نمیکرد.ببینین چیشده که سرد شده.

گاهی ما زیاد تلاش میکنیم و خسته میشیم غافل از اینکه تلاش درست و در مسیر درست تلاش نکردیم. ارزششو داره مجدد به خودت فرصت تلاش بدی گلم

تو فکر گیکنی شوهر همه خوبه؟ متاسفانه مردها خیلی بی رحم ان  و بعضیاشون اصلا زن و بچه شونو نمیفه ...

دور و بر من پرن از ادمای خوشبخت ..خیلیا منو مسخره میکنن از اینکه انقدر بی محلی میکنه بهم شوهرم من اونقدر بد نبودم که زندگیم این باشه ولی شده 

عزیزم میگم که بکارتم رو از دست دادم از سر بچگی با خود ارضایی بخوام طلاق بگیرم ابروم میره 

خب الان میترسی شوهرت بگه بکارت نداشتی؟ اگ ابروت تو فامیلی ک‌بدردت نمیخوره بره بهتره یا خودتو بدبخت کنی.توروخدا اینقدر حرف دیگران برات مهم نباشه مگ اونا تو ناخوشیا همراهتن مگ زندگی تو براشون مهمه؟....وقتی میگم راهی هست نگو نه اصلا میتونی از اون شهر بری قید فامیلتو بزنی...خدارو چ دیدی یه شوهر خوب برات گیر بیاد و...

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
نه بخدا من انقدر تلاش کردم انقدر زور زدم هیچی نشد الان همش به خودکشی فکر میکنم حتی آماده کردم قرصارو ...

بخدا همه ی مشکلات درست میشع منم خودم ی جاهایی از زندگی ب خودکشی فک میکردم ولی ی جایی دیگ ب خودم اومدم و ب خدا توکل کردم الحمدالله تموم مشکلاتم درست شد کافیه ب خدا اعتماد کنی و باور...

کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...
اگه دوستتون نداشت باهاتون ازدواج نمیکرد.ببینین چیشده که سرد شده. گاهی ما زیاد تلاش میکنیم و خسته می ...

از اول اینجوری بود شبیه به پیر مرداس خیلی تلاش کردم بهش محبت کردم و گریه کردم سعی کردم باهاش حرب بزنم ولی💔💔