2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 117 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی باور کن شاید ی عده انگشت شماری باشن ک همه چیو باهم داشته باشن اما اینو بدون خیلیا هم مشکل دارن من خودمم مشکلاتم خیلیه اما بازم میگم خدا بزرگه اگر میتونی برو سرکار تا روحیت عوض شه کاری ک حالتو خوب میکنه رو انجام بده.....خودکشی هیچچچچ چیزی رو درست نمیکنه اینو مطمئن باش خودت حال خودتو بهتر کن

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
دیگه امید ندارم هر چقدر امید داشتم تموم شده چون هرروز داره بدتر میشه اوضاع میتونم ادامه بدم میتونم ب ...

چرا روش زندگیت رو تغییر نمیدی چرا راههای دیگه رو امتحان نمیکنی

با زندگی نساز 🎆زندگی رو بساز�🎆
عزیزم نگران نباشع به وقتشم میریم راحت میشیم پس بشین سر جات

دلم نمیخواد وقتی خودم بدبختم چند روز دیکه یه بدبخت دیگه رو بیار به این دنیا وقتش الانه که بمیرمم اب از اب تکون نمیخوره

ببخشید ولی دیگه خدایی نکرده بمیره چه طور پشیمون میشه😄

نه خب اخه من یه بار وقتی ۱۶ سالم بود این کارو کردم بعد تو بیمارستان که بودم خیلی پشیمون شدم

والبته که اون دنیا هم پشیمون میشیم☹☹

عزیزم خیلی زیاده  تو بچگی آزار جنسی دیدم پدر معتاد و اختلاف پدرمو مادرم ...بزرگتر شدم خودارضای ...

اگ بچه نداری چرا نمیتونی طلاق بگیری؟نگو خانوادم پشتم نیست و...برو یکار پیدا کن مستقل شو و...

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
ببخشید ولی دیگه خدایی نکرده بمیره چه طور پشیمون میشه😄

اون دنیا پشیمون میشه ک راه برگشتی هم نداره!

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
دقیقا/واقعا فاز اینا ک همش به بقیه میگن میخوان پربازدید بشنو نمیفهمم.مگه جام میدن اینقدر مهمه؟

واقعا چیه مگ.... کاش یاد میگرفتیم هوای دل همو داشته باشیم واگر نمیتونیم سکوت بهتره

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...

من و خیلی در کودکی یک حکایت تلخ داشتیم...

من خودم نازایی ...و خیانت تجربه کردم.

اما دلم نمی خواست این جوری تموم بشم.

زندگی مبارزه دیدم..هر روز هر روز باید افکارم مرور می کردم که با قانون انتخاب بهترین اتفاق ها برای خودم بذارم.

اگر خیلی ها بهم ظلم کردنن خودم دیگه به خودمم  ظلم نکنم

سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....  
نگاه تو نسبت به زندگی تغییر بده گلم کوچیک ترین کاریه که برا خودتون میتونین انجام بدین. عزیزم برو برا ...

ممنون از اینکه وقتت رو برام گذاشتی و نوشتی 

ولی باور کن دیگه نای تلاش کردن ندارم 

نمیدونی چقدر تلاش کردم ولی تهش دستم به هیچ جا بند نیست دلم به همسرم گرم نیست دوستم نداره براش مهم نیستم اصلا منو نمیبینه زندگی خوبی ندارم