2777
2789
انشاالله ردش کنید مرز رو😀

ایشالا 😂

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بالای بیست تومن😀

مادرامدمون ۲۰گاهی ۲۵اصلن پولدار نیستیم البته ۱۰تومنشو باید بدیم پدرشوهرم  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
من سریع پولدار شدم البته همش به تلاش و فعالیت خودم بستگی داشت 😋😋😋😋

چیکار کردی 😢

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
بیست تومن ما داریم ده تومنش در ماه خرج ماهیانه چهارنفرمون فقط خورد و خوراک و دارو و پوشک

خوشبحالتون ما با ی تومن یا زیر ی تومن میگذرونیم دوتا بچم داریم 😣😣

💗خدای مهربونم خودم وخانوادم و ب خودت میسپرم جز تو کسی و نداریم💗

اگه میخوای تو ایران پولدار شی یا باید اختلاص کنی یا  اینک مثل این فیلم هندیا یهو بزنه بفهمی تو بیمارستان جات با ی دخدر دیگ عوض شده که بابای واقعیتم یه سرمایه دار بزرگه

راه دیگه ایی ب ذهنم نمیرسه

خوشبحالتون ما با ی تومن یا زیر ی تومن میگذرونیم دوتا بچم داریم 😣😣

من و شوهرم مثل چی کار میکنیم اگه غذای خوب نخوریم مریض میشیم واقعا 

پسر بزرگم هم فلج مغزیه خیلی خرج داره کوچیکه هم شیر خواره

ممنون بابت پاسخگویی تون میشه بیشتر توضیح بدید العان شما خودتون پولدارید

قابل شما رو نداره 

از نظر معنوی ، بله من ثروتمندم 

از نظر مادی هم توی مسیر ثروت هستم 

شما باید باورش داشته باشین 

نباید منتظر باشین تا کی اون پولی که میخواین به دستتون میرسه ، نه 

مثلا شما وقتی میرین رستوران و غذا سفارش میدین همش از آشپز میپرسید غذا چجوری آماده میشه یا کی آماده میشه ؟! مسلما این کار رو نمیکنید و میدونین خود آشپز کارشو بلده نیاز به نگرانی نیست

خواسته ما هم از کائنات همینجوریه 

شما وقتی از خدا چیزی درخواست میکنید نباید کنجکاو باشی که چجوری به دستت میرسه ، چون خدا خودش کارشو بلده 

فقط باید باور داشته باشی که این خواسته تو با آسونی و بهترین روش به دستت میرسه

اغلب وقتی امیدت را از دست میدی و فکر میکنی این آخر خطه ، خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه : آرام باش عزیزم این فقط یک پیچ بود نه پایان!!!!
چطور میشه با بیست تومن 💰 دار نبود

چاله چوله زیاده😑

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب