واقعیتش این درامد تو ترکیه زیاد نیست اگه ایران بودی خوب بود
برای زندگی من کافیه این درآمد
ما موقعی اومدیم ترکیه هزینه چندانی کردیم که مثلا اگه اون موقع چند میلیون لازم بود ما چند میلیارد خرج کردیم واسه همین خودم ۶ تا ۱۰ میلیون و همسرم ۱۲ تا ۱۸
برای زندگی من کافیه این درآمد ما موقعی اومدیم ترکیه هزینه چندانی کردیم که مثلا اگه اون موقع چ ...
برای شما اره
ولی میخوام بگم تو ترکیه هزینه ها بالاست
و رنج حقوق ها هم از ۶ به بالا تا ادنجایی که میدونم
در هر صورت انشالله هر روز پیشرفت کنید
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
برای سرمایهگذاری و پولدار شدن ورود به دنیای رمز ارزها اجتناب ناپذیر است.
دوستان عزیز جهت خرید ارز دیجیتال ابتدا لازمه وارد سایت اصلی یک صرافی ایرانی معتبر بشید، با کارت پول حساب خود رو در صرافی شارژ کنید و هر ارزی دوست دارید رو خرید کنید به همین سادگی. به عنوان مثال برای خرید شیبا، بیبی دوج، FEG، کیشو و دیگر ارزهای مناسب با پتانسیل رشد بالا میتوانید از صرافی ایرانی دانش بنیان، امن و آسان رمزینکس با کارمرد مناسب حدود 3هزار تومان به ازای یک میلیون تومن معامله، با لینک مستقیم زیر اقدام کنید: https://ramzinex.com/exchange/register?ref-code=146098