2777
2789
عنوان

دیجیکالا

61 بازدید | 6 پست

دوستان ساعت 9ونیم برام پیام اومده بود ک سفارش شما تا چند ساعت دیگه میرسه حدودا چقدر دیگه میرسه؟

بعد اینکه من سیم کارتم مشکل داره بعضی وقتا کسی زنگ میزنه میگه خاموش باید چیکار کنم وقتی زنگ بزنه؟پلاکم نداریم بگم میاره دم خونه تکلیف چی میشه؟شماره رو خواستم ویرایش بدم نشد ممکنه زنگ ب خونه بزنن؟اخه شماره ثابتم زدم

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره چقدر کالا داره باید تحویل بده برای من یک بار دو ساعت بعد ی  چهار ساعت چند بار طرفای شب رسید 

اره باید زنگ بزنن به تلفن ثابت 

میشه یه صلوات برای حاجتم با دلای مهربونتون مهمونم کنید 
باید پلاک میزدی دیگه  بستگی داره اون آقاعه کی مسیرش به خونتون میخوره  زنگ بزن پشتیبانی د ...

اخه نداریم پلاک

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
بستگی داره چقدر کالا داره باید تحویل بده برای من یک بار دو ساعت بعد ی  چهار ساعت چند بار طرفای ...

پس خداروشکر ولی شماره خونه رو دیروز ثبت کردم قسمت اطلاعات و ویرایش دادم مشکلی نیست؟

پس خداروشکر ولی شماره خونه رو دیروز ثبت کردم قسمت اطلاعات و ویرایش دادم مشکلی نیست؟

زنگ بزن از پشتیبانی بپرس 

الان کیفیت خدماتشون خیلی اومده پایین 

ولی درستش اینه زنگ بزنن بالاخره اطلاعاتت هست 

میشه یه صلوات برای حاجتم با دلای مهربونتون مهمونم کنید