2777
2789
عنوان

چند سالتونه؟😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 111 پست
اون کمتر از پونزده کیه وروجک تیم وقت صب تو نی نی سایت من کمتر از پونزده بودم تا لنگ ظهر همیشه خواب ...

من نیستم ولی من که اونجوری نیستم فک کن کله سحر ساعت 7 بیدار میشم غذا میزارم خونه تمیز میکنم کلا از دنیای 15 ساله دورم 😔

🫱🏽‍🫲🏻be yourself

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره بابا همین دیروز یه ۱۲ ساله تاپیک زده بود تک فرزندم چطور مامانم رو راضی کنم برام یه خواهر بیاره

😂😂

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
۱۷ سال و ۵ ماه

😂آمار ماه هاشم داری ها

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
آره بابا همین دیروز یه ۱۲ ساله تاپیک زده بود تک فرزندم چطور مامانم رو راضی کنم برام یه خواهر بیاره

اون دیگه نوبرشه دغدغه من اینه (15 سالمه) نهار چی بزارم شام چی بپزم

🫱🏽‍🫲🏻be yourself
یک سی و دو ساله پیر و درب و داغان

سی و دو سال که زیاد نیست🥰

۱۷ سال

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)
اون دیگه نوبرشه دغدغه من اینه (15 سالمه) نهار چی بزارم شام چی بپزم

چه دختر گلی هستی

مامانت 

غذا درست نمیکنن؟

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁
نه زیاد نیست من درب و داغانم خواهر مث پیرزنا همش درد دارم 

🥺🥺

16

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.