2777
2789
عنوان

چند سالتونه؟😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 111 پست
چقدر سحرخیزین ! هوا چطوره ؟ تابستون تموم شده یا همچنان جهنمه ؟

الان ساعت ۶ و ۵۰ دقیقس 

سحر خیز کجا بود دارم بچه شیر میدم مجبورم😄

تابستونه الان ۱۹ درجس

هلن مامان بعد از ۹ ماه انتظار تو را در اغوش کشیدم  حس خیلی عجیبی بود. زندگی تازه حالا برای من معنی پیدا کرده است  تا ابد عاشقت میمونم  
الان ساعت ۶ و ۵۰ دقیقس  سحر خیز کجا بود دارم بچه شیر میدم مجبورم😄 تابستونه الان ۱۹ درجس

دو تا از دوستای من نیویورک هستن میگن به شدت الان یک ماهه هوای پائیز گرفته

😁 عزیزم ، مبارک باشه 

چقدر زود مرخص شدی

Second Baby is loading 👶🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دو تا از دوستای من نیویورک هستن میگن به شدت الان یک ماهه هوای پائیز گرفته 😁 عزیزم ، مبارک باشه&nbs ...

اره هوای خوبی داره

ممنون گلم 😘

به درخواست خودم ترخیص شدم به خاطر این کرونا میترسم یه کم مشکلی هم نداشتم که بخوان نگهم دارن

هلن مامان بعد از ۹ ماه انتظار تو را در اغوش کشیدم  حس خیلی عجیبی بود. زندگی تازه حالا برای من معنی پیدا کرده است  تا ابد عاشقت میمونم  
اره هوای خوبی داره ممنون گلم 😘 به درخواست خودم ترخیص شدم به خاطر این کرونا میترسم یه کم مشکلی هم ...

میتونم عکس این پرنسس رو ببینم ؟

من خودم هم یه دختر دو ساله دارم

دخترا خیلی عشقن

Second Baby is loading 👶🏻
میتونم عکس این پرنسس رو ببینم ؟ من خودم هم یه دختر دو ساله دارم دخترا خیلی عشقن

این عکس بچه خودم نیست تستی اینو گذاشتم ببینممیاد 

میتونم عکس این پرنسس رو ببینم ؟ من خودم هم یه دختر دو ساله دارم دخترا خیلی عشقن