2777
2789
عنوان

برم یا نرم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 44 پست
خب داری میگی دعوتم کرده یعنی چی ؟مگه من منظورم با آشش بود،میگم همین دورهمی ها باعث شده هرروز آمار بر ...

اهان خب شما بفرما ک از وقتی کرونا اومده خاهرتو ندیدی 

عزیزم بااین چیزا ریشه کن نمیشه اگه میشد که تاحالا شده بود باید واکسینه بشیم تاچند سال از کاروزندگی ب ...

والا من دو دوز واکسن آسترازنکا زدم هیچ دور همی و مهمونی شرکت نمیکنم چون کرونای دلتا وحشتناکه جلو چشممون مردم دارن پر پر میشن.

چاره اش اینه وقتی کسی به فکرمون نیس خودمون رعایت کنیم مبتلا نشیم تا واکسن بزنیم و تموم شه این پاندمی

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بااین چیزا ریشه کن نمیشه اگه میشد که تاحالا شده بود باید واکسینه بشیم تاچند سال از کاروزندگی ب ...

کادردرمان هم زندگی ندارن اونا آدم نیستن؟

من از وقتی فهمیدم لایق بهترینام🥰که خدا تو رو بهم داد😍دخترم🥰
والا منم همینو گفتم ولی هرچی بگی آخرش حق و به خودشون میدن

شخص من به عنوان کسی که سانتر کرونا کار میکنه حلالشون نمیکنم.واقعا حق الناسه.دیگه خود دانند

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
شما متنفر باش ولی کادر درمان داره تلف میشه متوجه نیستید واقعا؟الآن جشن دندونی واجبه؟

جشن😩😩 کادر درمان داره بخاطر بیرون رفتنای الکی و غیر ضرروی تلف میشن ن بعد چن ماه دیدن خاهرم مناسبتم نگفتم جشن ی عالمه دورهم جمعن گفتم میپزه میده بیرون منم خاهرشم دخترخاله شوهر... نیستم ک بگین چقد شلوغ شده دوتا خاهر تو 2 سال کرونا حتما همو دیدن پس جو کرونا تو هرچیزی ندین لطفا

والا من دو دوز واکسن آسترازنکا زدم هیچ دور همی و مهمونی شرکت نمیکنم چون کرونای دلتا وحشتناکه جلو چشم ...

منم قبول دارم ولی باور کن دیگه سخته آخه چتدسال دیگه باید اینجوری باشیم خیلی کشورا ماسکم برداشتن اونوقت ما طرف جرات نداره بره خونه ماماتشم

همه شون واکسینه شدن

الان این شرایط و نمیبینین درروز چندنفر بستری میشن و چند نفر میمیرن الان یکم بیشتر رعایت کنین تا اونا هم بتونن یکم استراحت کنن،

من از وقتی فهمیدم لایق بهترینام🥰که خدا تو رو بهم داد😍دخترم🥰
الان این شرایط و نمیبینین درروز چندنفر بستری میشن و چند نفر میمیرن الان یکم بیشتر رعایت کنین تا اونا ...

عزیزم چرا فکر میکنی ماها هیچی حالیمون نیس چرا فکر میکنی بی عقلیم مت خودم برادرم جزو کادر درمانه هرروز بااین چیزا درگیره ولی واکسینه شده شکر خدا تاحالا چیزیشم نشده بازم میگن بااین چیزا ریشه کن نمیشه