2777
2789
عنوان

لاغری دخترم😢

310 بازدید | 25 پست

سلام دوستان یه دختر ۷ساله دارم ک ۱۷کیلو هست و اصلااا اشتها نداره باید زورکی غذا بهش بدم از موقعی ک ب دنیا اومده و غذا هور شد اینحوری اشتها نداره و خیلیی ب شدت لاغره خسته شدم بخدا از بس غر زدم بش تا غدا بخوره ترا خدا بگین چیکار منم یه کم تپل بشه هرکی میبینه میگه حتما نون بشه نمیدن ایقد لاغره

‏کاش همون موقع که تو بچگی آرزو میکردم بزرگ شم فرشته‌ی مهربون ظاهر میشد و چوب آرزوهارو میکرد تو ماتحتم:)))🥴🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هله هوله اصلن بهش نده هرچی جیغ و فریاد کشید کوتاه نیا

هله هوله زیاد نمیخوره یعنی نمیزارم بخره همسرم

‏کاش همون موقع که تو بچگی آرزو میکردم بزرگ شم فرشته‌ی مهربون ظاهر میشد و چوب آرزوهارو میکرد تو ماتحتم:)))🥴🥴
من کلاس اول ۱۴ کیلو بودم مامانم جوانه گندم داخل غذا میریخت الان وزنم نرماله  اگه خواستی بعد از ...

دختر منم امسال میره کلاس دوم ولی به شدت لاغره جوانه گندم خریدن یا خودشون گرفتن

پسربزرگ منم۹سالشه خیلی لاغره اصلاغذانمیخوره بهش میگم انقده غذانمیخوری قیافت مثل قحطی زده هاست،منم خیلی دوست دارم پسرم یه کم پرتر بشه،الانم بهش شربت زینگ پلاس خارجی میدم اما اصلافرقی به اشتهاش نمیکنه روز به روز هم لاغرترمیشه

قدش چنده؟ نمیدونم بچه ها چشونه اکثرا بی اشتهان پسر منم اشتهاش کمه با دعوا دو لقمه غذا میخوره

نمدونم ولی بلنده و لاغریش تو چشم

پسربزرگ منم۹سالشه خیلی لاغره اصلاغذانمیخوره بهش میگم انقده غذانمیخوری قیافت مثل قحطی زده هاست،منم خی ...

وای منم چن بار بردم دکتر شربت زینک داد اصلا فرق نکرد

از عطاری خرید ولی خودتون هم میتونین درست کنین 

خیلی مننون اگ کیفیتش خوب باشه ک میخرم براش 

از عطاری خرید ولی خودتون هم میتونین درست کنین 

هر دفعه چقد باید بریزم؟

یکی از اشناهامون میگه براش سویق چاقی بخر یعنی اثر داره ؟میترسم مشکلی براش پیش بیاد

چند وقتی هست انگشت پاهاش و ساق پاش هم درد میکنه جوری ک میکوبه زمین خصوصا شبا منم بخاطر کرونا ترسیدم ببرم دکتر 😣