2777
2789
عنوان

کمک 😭

147 بازدید | 11 پست

سلام خونوما من پریود شدم پریودیم خیلی کمه ورنگش قهوه ای هست و دونه های مشکی امروز روز سوم پریودیمه آنقدر کمه ک فقط روزی یک نوار عوض میکنم.ببخشید آنقدر رک میگم موقع ک میرم دستشویی خون صورتی و لخته میاد.قبل پریودی از ده روز قبلش تخمدان سمت راستم درد میکرد والانم درد می‌کنه....من موقعه پریودیام اصن درد ندارم این اولین برجه ک اینجوری ..و اولین برجه ک پریودیم اینجوربه و وژانم درد میگیره بعضی وقتا...

تنبلی تخمدان دارم..دکتر بهم قرص مارلین داده ...کسی تجربه داره بگه لطفا نگرانم

فکر نکنم چیز خاصی باشه

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر تنبلی تخمدانته

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
دفعه اوله درد میکنه

چون تنبلیت شدید شده

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....