2777
2789
عنوان

بارداری

247 بازدید | 47 پست

سلام دوستای گلم صبح بخیر 

من بخاطر وزن زیاد دکترم واسم ازمایش دفع پروتئین رو نوشت عکسش رو میزارم ببینید جوابش چیه

دفع پروتئین دارم بنظرتون خطرناکه یعنی ممکنه بچمو از دست بدم خیلی میترسم تا حالا خیلی سختی کشیدم تورو خدا اگه چیزی میدونید بگید از ناراحتی درم بیارید دیشب تاحالا خواب به چشمم نرفته.ظهر نوبت دارم میمیرم تا اون موقع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط شش هفته دیگه داری فوقش زود زایمان میکنی اینم که ماه هشت فوقش زایمان میکنی نترس

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
نداری نترس  ولی این ۶ هفته نمک کلا حذف کن از غذات

بخدا این بارداری همش استرس بود برام تا حالا که جفتم پایین بود و استراحت مطلق بودم حالا که اون رفته بالا اینجور 

بخدا این بارداری همش استرس بود برام تا حالا که جفتم پایین بود و استراحت مطلق بودم حالا که اون رفته ب ...

همه همینن 

من ۴ بار آزمایش ۲۴ ساعته دفع پروتیین دادم 

وزنم زیاد بالا رفته 

اینا همش،الکیه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز