2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای باورم نمیشه.... میترسم کاذب باشه آخه بلافاصله ننداخت... بعد از ۳ دقیقه انداخت برا شما بلافاصله ...

برای من بلافاصله بود.بارداری قبلیم مثل شما بود.به نظرم مثبته.برو آزمایش خیالت راحت میشه

چرا گلم؟؟؟؟؟ عقدین؟؟؟؟؟ ببین تو دعا کن برا من مثبت شه....من دعا میکنم برا تو منفی شه 😁😁😁😁

نه یکساله سر خونه زندگیمم

باشه چشم دعا میکنم برات

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
خب پس چته.... منم دو ساله عروسی کردم... یکیش که سقط شد بچم.... الانم بعد از ۷ ماه دوباره حامله شدم.. ...

نه ما اصلا بچه نمیخاستیم منم ب شدتتتتت مراقب بودم شاید کیسته حتما همینه باید برم ازمایش

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
اگه مثبت بود خواهشا به فکر سقط نباش

اخه شما تو زندگی من نیستی اگ بودی خودت میای منو میبری برای سقط

چ مارکیه؟برا من زیموها و مدیکور خودکاری اینطور شده کاذب بودن.قطره چکونی مدیکور بزن

مدیکور اره ینی احتمال خطا هست؟؟؟

برای من بلافاصله بود.بارداری قبلیم مثل شما بود.به نظرم مثبته.برو آزمایش خیالت راحت میشه

باشع فردا میرم... میترسم برم منفی شه....من یه سقطم داشتم‌ بچم مشکل داشت. خدا کنه اینبار حامله شم سالم باشه

مدیکور زدین؟؟؟ مال من وندفو هس مارکش

مدیکور اره ینی احتمال خطا هست؟؟؟

اره مال من انقد پررنگ بود مث مال شما ب دوستم نشون دادم کامل دید خطش رو.مدیکور قطره چکون همونجا زدم منفی نشون داد.‌...چقدرم خوشحال بودم ک حاملم ولی کاذب بود

اخه شما تو زندگی من نیستی اگ بودی خودت میای منو میبری برای سقط

ان شاءالله هر چی صلاحه.ولی هر چه قدر هم زندگیت بد باشه بهتر از قتله.خواهرم این کارو کرد بعدش به شدت افسرده شد.

اره مال من انقد پررنگ بود مث مال شما ب دوستم نشون دادم کامل دید خطش رو.مدیکور قطره چکون همونجا زدم م ...

خدا ب دلت ارامش بده ک یکم از استرسم کم کردی