2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا گریه عزیزم؟

چ خاکی ب سرم بکنم

من ب شدتتتت مراقب بودممممم ب شدددددت

اصلا یعنی امکان خطا یک درصدم نیسسس؟؟

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

[QUOTE=206692000]چ خاکی ب سرم بکنم من ب شدتتتت مراقب بودممممم ب شدددددت اصلا یعنی امکان خطا یک درصدم نیسسس؟؟[/QUOممکنه خطا هم باشه اگه مراقب بودی.ممکنه کیست داشته باشی مثبت باشه

[QUOTE=206692000]چ خاکی ب سرم بکنم من ب شدتتتت مراقب بودممممم ب شدددددت اصلا یعنی امکان خطا یک درصدم ...

خداروشکر

من خیلی وقتم هست پریود نشدم فکر کردم بخاطر کروناست همینجا دیدم خیلیا میگن ما کرونا گرفتیم چند ماهه پری نشدیم شاید سیستمم بهم ریخته

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
برو آزمایش خیالت راحت میشه

اره حتما باید برم دعا کن منفی باشه

خداروشکر من خیلی وقتم هست پریود نشدم فکر کردم بخاطر کروناست همینجا دیدم خیلیا میگن ما کرونا گرفتیم ...

حتما برو آزمایش.خط بی بی چکت پر رنگه.خیالت راحت بشه

حتما برو آزمایش.خط بی بی چکت پر رنگه.خیالت راحت بشه

اره میرم دعا کن خواهش میکنم

ان شاءالله هر چی مصلحت باشه همون بشه.مطمئن باش خدا بد بنده هاشو نمیخواد.اگه مثبت بود توکلت به خدا با ...

اگر مثبت باشه هم دنیا نمیاد