2789
عنوان

ما امید از زندگی🙂

92 بازدید | 12 پست

من یه دختر ۱۹ ساله با اعتماد به نفس زیر صفر هستم چون دلایلی براش دارم من کم هوشم قدم کوتاست وزنم زیاده ایمانم ضعیفه درسم خوب نیست استعداد آن چندانی ندارم به جز استعداد هنری پولدار نیستم پدرم معتاده بیماری وسواس و افسردگی دارم زشتم موهام وز هست پدر و مادرم نسبت به پدر و مادر های دیگه باکلاس و سطح بالا نیستن صورتم جوش داره چشام ریزه صورتم چاقه اندام وهیکل افتضاح هست اجتماعی نیستم خجالتی ام صدام قشنگ نیست بلد نیستم حتی درست حرف بزنم و....

فقط می تونم بگم برید خدا رو شکر کنید که جای من نیستین ...

به قرآن سردرد گرفتم بس گریه کردم حالم خوب نیست بهم کمک کنید خواهش میکنم قصد خودکشی دارم و داشتم ...

کاش یکی اینجا بنویسه درکت میکنم .. فقط منم؟؟فقط من هستم که هیچی ندارم و هیچی نیستم،؟؟؟

خواهش میکنم کمکم کنید شاید تصمیم گرفتم با چن تا قرص خاتمه بدم...

منم اینقد فکرو خیال کردم به خدا شکایت کردم چرا پدرومادر من هر جفتشون اینقد سطح پایین باید باشن اینقد بیفکر باشن با کاراشون رفتارشون همه ی ما بچه ها رو بدبخت کنن...اینقد دلم پررررره که نگوووو..تو بگو یه سرسوزن فهمیدگی اسلا و ابدا

عزیز دلم انقد غصه نخور مشکلات تو خوندم خیلی‌ها شرایطشون بدتر از تو هست اما دارن زندگیشونو میکنن 

همه همینیم دیگه هر کی مشکلات زندگی خودشو داره فقط داریم میسازیم با این زندگی و میگذرونیم

💞امام حسین💞

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم اینقد فکرو خیال کردم به خدا شکایت کردم چرا پدرومادر من هر جفتشون اینقد سطح پایین باید باشن اینقد ...

عزیز دلم فقط تو نیستی خیلی‌ها همین مشکلو دارن انقد خودتو درگیر نکن اینا ک اخلاقشون عوض نمیشه پس خودتو اذیت نکن

💞امام حسین💞

جوش صورت هم طبیعی تا یه سنی آدم رو درگیر میکنه بعد خودش رفته رفته کم میشه و از بین میره پس جای غصه خوردن نداره 

ورزش کن یه رژیم درست بگیر کلی اعتماد بنفس میگیری

بعدش مگه همه ما صدامون قشنگه یا خیلی سر زبون داریم اکثرشون در حد نرمالیم دیگه حالا تک و توک همه چی تموم هستن ک بازم ما ظاهرشونو میبینیم چه بسا ک مشکلاتشون بیشتر از ما باشه مطمئن باش غم دل همه آدمها زیاده ما فقط مشکلات خودمونو میبینیم و فک میکنیم بقیه دارن شاهانه زندگی میکنن این فکرمون کاملا اشتباهه

💞امام حسین💞
عزیز دلم انقد غصه نخور مشکلات تو خوندم خیلی‌ها شرایطشون بدتر از تو هست اما دارن زندگیشونو میکنن  ...

اره حق با شماست اما من هنوز نمی دونم چرا خودمو با آدمای بسیار توپ و بهتر از خودم مقایسه می‌کنم😔

جوش صورت هم طبیعی تا یه سنی آدم رو درگیر میکنه بعد خودش رفته رفته کم میشه و از بین میره پس جای غصه خ ...

چی بگم عزیزم واقعا هم حرف تو حقه ما فقط خودمون رو می‌بینیم ... ولی یه سوال بنظرت کسی هست همه ی اینا رو با هم داشته باشه؟؟؟

اره حق با شماست اما من هنوز نمی دونم چرا خودمو با آدمای بسیار توپ و بهتر از خودم مقایسه می‌کنم😔

هیچوقت خودتو با دیگران مقایسه نکن عزیزم اتفاقا آدمهای توپ ک ما فقط ظاهر زندگیشونون میبینیم غرق در مشکلن بیشتر از ما آدمهای عادی همه مون داریم امتحان میشیم و سختی می‌کشیم. اصلا بخاطر همین تو این دنیاییم خداوند همه بنده هاشو امتحان میکنه هر کی یجور

💞امام حسین💞
چی بگم عزیزم واقعا هم حرف تو حقه ما فقط خودمون رو می‌بینیم ... ولی یه سوال بنظرت کسی هست همه ی اینا ...

آره عزیزم حتی بیشتر ازین 

الکی نمیگم اینا رو از تجربیات زندگی بعنوان خواهر بزرگتر دارم بهت میگم خودم دیدم بیشتر از این حتی 

نگرانیتو بزار کنار عزیزم تو سنت خیلی کمه عزیزم جا داری رو خودت کار کنی کلاس بری باشگاه بری همه کارایی ک حالتو خوب میکنه دوست خوب پیدا کنی فکرت رو عوض کنی خیلی از مشکلاتت حل میشه عزیزم

💞امام حسین💞
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز